Sunday, May 21, 2006

Nattmangling

En av redaktionsmedlemmarna vaknade alldeles nyss upp efter en fragmentarisk Bajen-dröm som inbegrep att både Covic och Lekström skadats på en uppvärmning (vi tror att det var IFK Göteborg, hemma) vilket fick till följd att Mikkel hoppade in i målet, av oklar anledning iförd en fat-suit. Men vi hade i alla fall tur med vädret.

I övrigt känns det som om de allsvenska serieledarna hamnat i någon obegriplig medieskugga som tydligen handlar om puckey-vm (en icke-händelse, vilket det har varit sedan Sovjetunionen föll), schlager-em (fel låt vann. Å andra sidan fanns det ingen låt som var rätt), bloggskvallerkrig (vi har fortfarande inte riktigt fattat vem Lars Danielsson är, men så länge han inte hamnar i Bajens styrelse är det lugnt) och den där killen som skulle åka skidor nedför Mount Everest och misslyckades fatalt (naturligtvis är det tragiskt, men varför ens försöka?). Åsså ska Zlatan åka på Gotlandssemester.
Om vi ska kunna behålla sansen under fotbolls-VM får vi nog ta oss samman och skriva en del om det. Även fast Bajens inblandning som bekant är betydligt mindre än den borde ha varit.
De enda Bajensektioner det snackas om är handboll och speedway. Vad gäller handbollsstyrelsens naturliga / onaturliga avgång vet vi alldeles för lite fakta för att ge oss in i kvällstidningsspekulationer, och vad gäller speedway...
...nä, vi har sagt det förr och vi säger det igen, gränsen för vårt Bajenengagemang går någonstans en bit innan speedway kommer in i bilden. Men visst, det är roligare när Bajen vinner än när Bajen förlorar, oavsett sport. Detta om detta.

Apropå bloggskvaller, förresten, så kan vi nog snart avliva ett rykte som hängt med sedan i vintras. Mer om det senare.

***

HTFF mötte ett Nyköpings BIS med bekanta toppnamn som Simon Ulvenhag och Yasin Zengin, och det gick ungefär som mot Halmstad med skillnaden att Bissarna spelade betdligt bättre. Omladdningsproblem eller något mer fundamentalt? Återstår att se. Tabellen ser lite jobbig ut just nu.
Men Castro-Tello fortsätter dominera.

***

Slutligen: Vi tror inte på dig, Gud, men om vi nu har fel så vill vi bara passa på att tacka för att du satte Carola på plats. Men det hade varit ännu bättre om hon hade hamnat efter Litauen.

2 Comments:

Avliva ryktet om Grahn menar du? Han verkar ju håll sig kvar i Danmark. Tycker inte han ska vara något för Bajen.
ÄGDV

5/21/2006 02:13:00 AM  

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

7/22/2006 04:26:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home