Wednesday, May 17, 2006

Mot större mål

Ah, äntligen är tiden inne för årets match. Och med "årets match" menar vi förstås HTFF - Halmstad i Svenska Cupen. Det äger visst även rum en annan fotbollsmatch i ett land långt borta lite senare på kvällen (men de flesta som går på cupmatchen bör hinna hem i god tid till avspark, om det nu är att betrakta som viktigt), men för fan! HTFF! Castro-Tello, Dahlin, Senatore och de andra gossarna, i en tävlingsmatch mot Allsvenskt motstånd. I och för sig ett Halmstad som är stukat, har ständigt oflyt (men bra lag har tur - så är det bara), och ställer upp med ett B-betonat manskap, men ändå.

Vi tror väl inte att HBK:s måltorka håller i sig, men vi hoppas att talangerna lyfter sig en klass nu när de får chansen att visa vad de lärt sig. Motivationen lär det i alla fall inte vara något fel på.

(Sedan är det visst puckey vid lunchtid också, eller så har vi fattat fel. Det är ju för fan närapå sommar nu.)

Vi vet inte alls vad vi ville säga med det här inlägget, annat än Alla till Kanalplan!

***

Ett nytt och ett nygammalt ansikte på Bajens träning. Ryan Botha kallades visst Åbos Beckham under sin tid i Finland (vi vet inte om "Beckham" är en hedersbetygelse eller ett skällsord nuförtiden) och Milan Barjaktarevic har i och för sig inte fått någon speltid i Hearts a-lag, men betraktas tydligen som allt annat än avskriven av de ganska glädjerusiga supportrarna. Han är bara... ja, ung.

Ingen av dem känns väl som ett direkt glödhett Silly Season-prospekt i dagsläget, men åtminstone Milan skulle vi gärna se i Hammarby igen en dag. Han har dessutom en egenskap som inte är helt oviktig för en modern målvakt och som vi saknar lite hos de nuvarande killarna på tillväxt. Han är nämligen lång som fan.

1 Comments:

Var på träningen igår och såg både Milan och Ryan. Milan såg väl stabil ut men inte mer. Har väl antagligen dock utvecklats en del sedan han lämnade Bajen.
Ryan, Såg lite vilsen ut stundtals under spelövningarna men inte så konstigt kanske, första träningarna kan inte vara lätta ...
Vad jag förstod är han väl egentligen inte heller påtänkt som ett nyförvärv ...

5/17/2006 02:45:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home