Tuesday, May 02, 2006

Så länge det finns liv

Vi befinner oss fortfarande i dödsskuggans dal, efter att omständigheter utanför vår kontroll gjort det omöjligt att grotta ner oss i arenafrågan inom rimlig tid (vad sa vi? Dessa jävla fredageftermiddagar!), och så snart vi försöker samla tankarna paralyseras vi av derbyångest.

Ingen har fortfarande svarat på våra frågor.

Vi får väl försöka finna lite tröst i handbollen.
Speedway, däremot, där någonstans går vår gräns för vad vi ens orkar låtsas engagera oss i. Oavsett vilket märke som sitter på tröjorna (eller är det jackor de har på sig? Overaller? Asbestdräkter? Ja, ni ser)

Det här blir också en tung vecka.

7 Comments:

Säkerligen GVU:s tamaste inlägg någonsin. Kan ni inte i stället spekulera i vem som tar plats bredvid/framför Jensen i morgon, Petter eller Fiskbenet? Själv hade jag valt den sistnämda från start.

Annars har väl aldrig trängseln på mittfältet (och krisen i backlinjen) varit mer påtaglig. Kanske dags för 3-2-3-2? Derek Boateng lär få svårt att komma förbi både Jensen och Fiskbenet på defensiva mitten. Två islänningar och en Sula bör räcka om bollen mot förmodan ändå dimper ner vid backlinjen. Framåt får vi tre offensiva mittfältare med Petter som släpande forward. Dessutom finns då - trumvirvel - en A-lagsback på bänken. Kan vara bra att ha mot AIK, även utan Hoch.

5/02/2006 02:53:00 AM  

Varför anpassa vårat lag efter AIK:s spel? Det borde vara tvärtom.. 

Posted by Mr Sorgatz

5/02/2006 03:01:00 AM  

Var är sidorubrikerna? Har ju hänvisat Majlard till Arenafrågan-avdelningen...

5/02/2006 05:02:00 AM  

Fiskbenet spelade bra i götet sist. Petter har haft en blek start på säsongen.
Fiskbenet från start ger en defensiv tyngd, och det som förloras i offensiv kraft visade Aubyn i GBG att han lätt fyller ut...om han är på hömur vill säga.

Konkurrensen på hos yttrarna, främst mellan Erkan och Aubyn, har varit nyttig. Dags att låta Petter få känna på konkurrensen.
Men, AL rör ju sällan på sin favorit. Kankse är han lite väl fäst vid Petter?
/R

5/02/2006 06:12:00 AM  

Håller med ovanstående, särskilt om Petter är lite småtrasig, det lär smälla en del ikväll. Men svårt, det går ju inte att veta på förhand om vare sig Petter eller Jeff är på bra spelhumör. Men kan nog vara läge att göra lite tvärtom idag, att starta med fiskbenet och slänga in Petter om det inte funkar. 

Posted by Micke

5/02/2006 08:10:00 AM  

Hjälp, det är ju imorgon jag menar. Går händelserna i förväg...Derbyförvirring.
Micke

5/02/2006 08:11:00 AM  

Hej Grönvita sidan!

Du ville ha svar på dina Arenafrågor. Båda frågorna ger samma svar. Lekstuga på politikernivå. Att några få politiker och tjänstemän kan få en sådant inflytande på denna fråga är fullständigt obegripligt. Det är samma vissa som det alltid varigt i Stockholm, personlig makt och inflytande, revirtänkande och rena stolligheterna. Vd Ulf Larsson vill inte släppa ifrån sig inflytandet över Globenområdet. Han är ju givetvis panikslagen över att bli av med sitt revir ifall AEG köper hela området. Annika Billström plus vissa S-märkta personer vill dels sola sig i glansen av en nya arena och dels behålla inflytandet över Globenområdet. Att S-märkta Göran Långsved dök upp i sammanhanget är inte överraskande. Det är en by-politik som är helt obegriplig. Att bygga en ny arena i en ny stadsdel tar minst 15 år. Inte att bygga men att få fram beslut och planera stadsdel med arena. Det verkar som vi måste göra det hela till en valfråga och skrämma sossarna till underkastelse. Så jävla lågt, så jävla tarvligt är detta politiska och privata spel som vi ser. Detta skulle aldrig kunna hända i Göteborg. Varför?! Skall det bli en valfråga måste vi börja agera nu. Det är märkligt att vi som arbetarklubb skall söka stöd hos de borgerliga.  

Posted by Berndt i Gröndal

5/02/2006 09:35:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home