Thursday, April 27, 2006

Remains to be seen

Handbollen räddade sig till en femte match genom en sådan där mirakelgrej som nästan aldrig inträffar men som när den väl gör det känns så oerhört typisk för Bajen. Om detta är ett gott omen eller om det bara innebär att Hammarbyalliansens mirakelkvot är uppfylld för i år - ja, det återstår att se.

I den underbara pseudovetenskap som vi i brist på ett bättre namn här kallar "den historiska jämförelsetabelluträkningen" - d v s hur Hammarby klarar sig i jämförelse med samma match förra året, ligger Bajen för närvarande på -2 poäng (som tappades mot Halmstad) och -3 mål. Idag spelar Bajen för första gången denna säsong en match som förlorades förra året. Om det blir några inhämtade poäng återstår förstås att se, det också.

Göteborg har inte inlett särskilt övertygande, men deras strikta och disciplinerade spelstil borde passa Bajen illa, även om de kanske öppnar upp sig mer hemma än borta, och Bajen har hyfsat klarat av att spika igen även när man satts under hårt tryck och...

...äh. Vi vet helt enkelt inte. Det återstår att se.

Vi klamrar oss fortfarande fast vid Slumpens underbara gästinlägg från igår och hoppas att han hade rätt om Fischbein också. För naturligtvis blir det Fischbein på mitten. Och vi gissar på Aubynn och PFO på kanterna och en intakt backlinje. Men eftersom det inte är vi som tar ut laget återstår det att se, det med. Liksom förstås vilka som borde spela från start. Om man nu överhuvudtaget kan snacka i de banorna.

Förresten, när ska Saarenpää gå in i träning igen, egentligen? Det återstår, etc.

Efter denna omgång återstår 21 allsvenska Bajen-matcher att se i år, 10 av dem på bortaplan. Hur många av dessa som kommer att gå att se för den som inte har möjlighet att släppa livets övriga plikter för att mitt i veckan stångas med poliser på en bortaläktare någonstans i obygden, återstår att se.
Ikväll återstår radio.

4 Comments:

Var inte oroliga för Fisken, han har lovat SM-guld - så han kommer absolut att ge 110% idag.

4/27/2006 05:05:00 AM  

Serieledarna är här Hammarbyyyyy!

4/27/2006 05:54:00 AM  

Lite off topic, men idag var det en bilaga från socialdemokraterna (med i Metro. Där står bl.a. följande: "Annika Billström vill se framtidens Stockholm som en världsstad. Hennes vision innebär en jättesatsning på blablabla och multiarena av internationella mått." Dom snackar också om slakthusområdet som evenemangscentrum.

Man kan inte ens läsa en låtsastidning där det bara ska finnas glada nyheter utan att bli ledsen.

4/27/2006 05:55:00 AM  

Very nice! I found a place where you can
make some nice extra cash secret shopping. Just go to the site below
and put in your zip to see what's available in your area.
I made over $900 last month having fun!

make extra money

4/27/2006 01:01:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home