Wednesday, June 07, 2006

No alarms and no surprises

Hammarby samlades i förmiddags för det första träningspasset efter två veckors semester - som bland annat verkar ha innehållit en inte helt smickrande insats vid ett pokerbord någonstans. Eskil är mer saknad än någonsin.

Första träningen efter ett uppehåll brukar kunna innebära både det ena och det andra - folk som dyker upp otränade och skadade, eller nya ansikten från ingenstans, och i vissa fall utesluter det ena inte ens det andra.

Eftersom vi på ...grönvita sidan upp! inte tillhör det priviligierade fåtal som tar semester och sticker till Tyskland*) (därav, kanske, den lite fadda känslan vi har inför VM-slutspelet. Surt, sa räven, etc) just nu, har vi inte möjlighet att representera oss på dagens träningar heller, men hittills har det inte kommit några som helst indikationer på att vare sig nåt lustigt eller olustigt inträffat. Och med tanke på tabellplaceringen känns väl det ganska okej, trots allt.

Fast det kanske är läge att passa på och titta lite extra på målvakter medan Ante är i Tyskland.

*) läs: "Tobias Hysén, med flera"

2 Comments:

....eller varför inte tränare? Inte oväntat men lik förbannat bränner det till i magen.

6/07/2006 06:17:00 AM  

Jag tippar på att AL drar till Sundsvall där hans prilla kommer att uppskattas betydligt mycket mer är här i fjoll träsk...

6/07/2006 06:37:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home