Thursday, June 29, 2006

Nya spår

Norsk lokalpress scoopar och avslöjar att Fulhams manager Chris Coleman inte bara var på Söderstadion för att kolla på Per Nilsson (återigen - Per Nilsson?!) utan även på någon ur Hammarby.
Tidningen påstår att det rör sig om Max von Schlebrügge, men även Björn Runström har tidigare nämnts löst och vagt i samband med Londonklubben, som har en jävla massa al-Fayed-pengar på banken och samtidigt överväger att köpa ut Wayne Bridge från Chelsea...

...men vad är en Bridge mot en von Schlebrügga? *)

Med tanke på Per Nilssons (Per Nilsson?!) och övriga Odd Grenlands insats är det ju trevligt att Colemans resa inte var helt bortkastad.
Undrar vad rikingen tyckte om Stoor.

Den norska tidningen påstår att Per Nilsson (??!!) är landslagsaktuell. Nog för att alla avdankade AIK-spelare i förskingringen har ett särskilt gott öga hos förbundet, men det är nog lite att ta i.

För övrigt verkar Linderoth också ha lite misstankar med tanke på eftersnacket. Och han aviserar fler provspelare. Härligt. För även om de inte håller måttet, och kostar en del i onödan, rör deras närvaro om luftlagren lite i sommarvärmen. Och ibland är det allt som behövs för att temperaturen ska bli behaglig.

*) Vi borde ha varit vettiga nog att idka självcensur. Men nu blev det inte så.

5 Comments:

Undra varför alla (nåja, många) spelarrykten kring bajen - både in och ut - är knutna till Norge på ett eller annat sätt?

Åge Hareide är av den anledningen kanske ett bra tips på "tränarlistan".

Om PFO försvinner kommer jag sörja lika mycket som när KAOS försvann.
/R

6/29/2006 04:52:00 AM  

Helsingborg tog tillbaka Baxter till Sverige. Stackrs Henke men kul för bajenklacken.

6/29/2006 04:57:00 AM  

Räkna inte med stora pengar från Fulham och Al Fayed. Hans pengar går i stor utsträckning till den stora utredningen (nionde året nu: jag-är-övertygad-om-att-Diana-och-min son-blev-mördade.

6/29/2006 08:55:00 AM  

Men karl-djäveln _ÄGER_ Harrods... Sancka om hyggligt säkert cashflow...

6/29/2006 10:07:00 AM  

"Er du lei av maset?"
Vafan ere för jäla lingo? *s*

6/29/2006 10:13:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home