Wednesday, July 05, 2006

Och nätterna kommer tidigare

Onsdag i Bajenland och inga definitiva besked kom alltså om Siboniso Gaxas omedelbara framtid från officiellt - vare sig svenskt eller sydafrikanskt - håll. Däremot kan man konstatera att det faktum att han fortfarande befinner sig i Stockholm, och att Henrik Appelqvist enligt i och för sig högst inofficiella och kanske inte helt verifierbara källor var på träningen igår, kan tyda på att han (Gaxa, alltså, inte Äpplet) kanske imponerat tillräckligt mycket för att erbjudas ett kontrakt.

Återstår förstås också att se vad en 22-årig A-landslagsman i 2010 års VM-arrangörsland med ett år kvar på kontraktet kan tänkas kosta att lösa. Vårt tips är ett gäng.

Eller så reser han helt enkelt vidare i morgon bitti i stället.

***

TV4+ sänder lite riktig fotboll på torsdag (inte för att vi kommer att se den på tv). Att det beror på folkets hunger efter luft i påse är en bisak i sammanhanget. Och tv-pengar är också pengar, som Rune Hauge sa. Eller någon.

***

Ikväll var första gången i den som skriver detta inläggs fotbollsliv som han höll en tumme för Tyskland. Att det till råga på eländet var Grosso som gjorde 1-0 gör inte saken bättre. Det finns dem som påstår att VM tog slut när det eller det laget försvann. Vi undrar lite grann om det ens började.
Fast Argentina var bra. Ett tag.
Holland också. Ett tag.

F*ck Fußball! Hej Svenska Cupen!

1 Comments:

Varför inte lyfta på luren och fråga AL/TÅ vad de tycker om Gaxa.
Eller någon av spelarna. GVSUs åsikter blir lite väl mycket monolog annars.

Gaxas klubb verkar positiv till en transfer:
http://www.kickoff.com/stories/story7665.html

7/04/2006 11:51:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home