Sunday, March 05, 2006

Under det vita täcket

Inget bokslut har synts till under helgen, och oavsett om det till och med underträffar våra förväntningar och får våra farhågor att verka som glädjekalkyler, så finns det alltid dem som har det värre. Det kan vara viktigt att komma ihåg det.
Siffrorna ska vara offentliggjorda senast en vecka innan mötet, så deadline är måndag. Och att siffrorna släpps i början på en arbetsvecka är - kanske - ett gott omen trots allt.

***

Rekommenderad söndagsläsning: Ovanligt intressant DN-artikel om bland annat Jeffs upplevelser i Århus.

***

Enligt initierade kalenderbitare är vi nu inne på det 69:e raka dygnet med ett snötäckt Stockholm. Egentligen behöver inte mer än så sägas, särskilt som det återigen är väldigt lite som hänt under helgen. 48 representanter från Hammarby kör i skrivande stund Vasaloppet, vilket i vår bok inte är att betrakta som annat än Svansinne.

Men det hör inte hit.

För övrigt är det minst lika vansinnigt att spela fotboll i det här vädret.

Var är den jävla växthuseffekten som alla "varnar" för?

***

Hammarbys Officiella verkar äntligen ha kommit ihåg att man har ett (eller, okej, 2/3) talanglag där mycket har hänt. Med någon månad till premiären består truppen av 14 spelare, plus eventuellt Dahlin och Senatore (om de inte behövs akut i A-truppen, vilket det väl i dagsläget tyvärr ser ut som).

Även om det förmodligen blir en tuff säsong rent sportsligt, och vi redan tidigare varit inne på problemen med talanglagets upplägg i samband med att Tappert och Junegard försvann, känns det ändå intressant att få se hur långt de framgångsrika juniorerna räcker på en högre nivå. Sedan skulle vi förstås vilja se ett par ytterligare "spetsvärvningar" till talanglaget, men någonstans måste man sluta drömma om det hopplösa.

Truppen är förstås inte spikad ännu...

***

Vinterutflykt med snöbollsmatch på Jallavallen eller ödesmatch på Hovet?
Valet är ert.

3 Comments:

Svansinne..helt plötsligt har Sveriges bästa fotbollsblogg flyttat till västkusten..

3/05/2006 07:03:00 AM  

Gnälliga jävlar. Vintern har varit mildare än normalt nästan överallt i landet. Fast betydligt snörikare i söder. Så det så.

3/05/2006 10:08:00 AM  

....det blir kallare i norr och varmare i söder ang växthuseffekten, så var beredd på inomhusarena eller royal league i bandy istället för fotboll om 10 år....  

Posted by Betong

3/05/2006 10:46:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home