Wednesday, March 01, 2006

A Hazy Shade Of Winter

Åtta dagar till nästa kvartsfinal, och den som funderar på var den kommer att spelas kan titta ut genom fönstret och dra sina egna slutsatser utifrån det. Jalla.

Det var länge sedan man hade någon glädje av sportlov.

***

Om det nu blir någon kvartsfinal överhuvudtaget. Därom tvista tydligen de lärde. Men stalltipset från vår sida är ändå att det fastslagna beslutet - att FCK klarar sig undan med böter - står fast, helt enkelt därför att ändringarna i något annat fall skulle leda till för mycket krångel. Fast man vet ju aldrig.

***

Ska man tro DN blir det nya tv-avtalet presenterat om någon timme, och det handlar enligt uppgift fortfarande om de summor som vi gick igenom förra veckan eller till och med några spänn till. 200 miljoner här, 200 miljoner där, before you know it we're talking real money.

Fast man vet ju aldrig.

***

Samtidigt kan man konstatera att svensk fotboll fortfarande är peanuts även i en skandinavisk jämförelse. Bröndby redovisar en vinst på drygt 31 miljoner danska kronor för 2005. I år, efter försäljningen av Daniel Agger, räknar de med att dubbla den vinsten. Skilda världar, kallas det visst.
Var Hammarbys årsredovisning håller hus står skrivet i stjärnorna i Appelqvists ögon.

***

Apropå stjärnor i Appelqvists ögon så har Lago och Eguren åkt hem till Uruguay. Så var det med det. Och på Fan-TV talar Linderoth om att det är backlinjen som främst måste förstärkas.

Men man vet ju aldrig...

1 Comments:

Om inte backlinjen stärks blir det som förr om åren:
Mycke trillaboll tills vi närmar oss motståndarna straffområde. Där tappar vi tappar den.
Aldrig snabba uppspel från mittenmitt.

Men med den skillnaden att det kommer att rassla in mycket bakåt.

Alltså: lite framåt, mycke bakåt.

3/01/2006 10:17:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home