Monday, February 27, 2006

Nya, spännande lösningar

Humöret på ...grönvita sidan upp! är fortfarande uselt, och nu när Floppas ljumskar har svettats färdigt finns det ingen OS-skugga för Hammarbyledningen att gömma sig i. Skadeglädjen är total; Laul hugger, Lundh hugger, Glenn hugger, och det värsta är att vi inte har några vapen att försvara oss med.

De har ju rätt. Det här är så pinsamt att till och med AIK-fans har all rätt att hånskratta. Det finns ingen tänkbar damage control som skulle kunna släta över eländet. Dessutom tar eventuella försök att skjuta över skulden för affären på andra bara ytterligare tid, och det har redan slösats bort mer än nog av den varan.
Jävligt mycket mer än nog.

Bråka inte om vem som gjorde fel. Fixa skiten. Nu.

***

För det enda sättet för Hammarby att komma vidare är att öppna plånboken, och det rejält, och värva ett antal spelare som faktiskt kan och får gå in i laget innan transferfönstret bommas igen.

För, ärligt talat, vilken blåmålad puckeyfanatiker i vikingahjälm snackar om Vitryssland 2002 idag?

Å andra sidan tog den revanschen fyra år...

8 Comments:

Jag blev också besviken när Uraguay-lånen inte blev av. Men av andra anledningar. Det luktade monumentalt fiasko lång väg, så jag log i mjugg när den nyheten kom. Deppa inte ner er nu, er lednings inkompetens i detta fallet kanske var det bästa som kunde hända?

2/27/2006 01:05:00 AM  

Bruce: Point taken - vi tyckte inte heller att det var någon höjdare. Men det skrämmande i sammanhanget är att Hammarby inte ens kan ro hem en fiaskovärvning.

Det vi retar oss mest på är den förbannade valhäntheten och att mycket tid har spillts på en återvändsgränd.

2/27/2006 01:09:00 AM  

Bruce, varför blev du "besviken"?
Du skriver ju "er ledning". Du verkar schizo eller hycklo.

2/27/2006 03:31:00 AM  

Pudelns kärna
TA må var inkompetent, HA må vara inkompetent, ja hela Bajen må vara inkompetent (inkl. alla fans med storhetsvansinne och nolltolerans),
men i detta fall finns faktiskt anledning att titta närmare på dom övergånsbestämmelser som på kort tid satt Nordens två största klubbar (FC Köpenhamn och Rosenborg) i smeten. Ibland är det systemet det är fel på, inte människorna.

2/27/2006 03:35:00 AM  

...grönvit
Plötsligt är dina "fiender" (Laul och bloggarklicken) sanningsvittnen och allierade. Jan Guillou myser.

2/27/2006 03:54:00 AM  

Anonym 5: Va? De är skadeglada för samma sak som vi är förbannade över.

Vad är det som är så konstigt?
Och var ser du några "allianser"? Vi har varit ilskna över det här i tre dagar, de har hånskrattat över det i en dag.

2/27/2006 04:15:00 AM  

Ann Onym:

Aningen shizo, men inte "hycklo". Jag håller på Blåvitt med andra ord.

2/27/2006 01:41:00 PM  

Det är nog till att lägga ner denna silly nu. Vi får komma igen till sommaren. Då kanske vi kan sälja, förlåt menade köpa, några spelare som "ringer"... bildligt talat. Tills dess gör Bajen bäst i att storsatsa på det medicinska teamet, i hopp om att minimera skadorna. 

Posted by ÄGDV

2/27/2006 02:02:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home