Sunday, February 26, 2006

Glödhett

I eftermiddag 16:00 spelar Hammarby träningsmatch "hemma" på Jallavallen mot Brommapojkarna. Matchen går alltså i Södertälje, kostar 40 spänn i inträde, supportrarna är i uppror efter alla pajaskonster kring de urugayanska norrmännen och dessutom verkar det som att den där Floppa ska använda ljumskarna igen i eftermiddag på en puckeyplan nånsatans, vad det nu har med saken att göra.

Det finns säkert en bottennotering för Hammarbys del nerskrivet någonstans, vad gäller antalet åskådare på en träningsmatch hemma.

Vi tycker att det luktar rekord.

***

Startelvan? Just idag skiter vi i vilket. De elva spelare som inte är skadade, antar vi, om det finns så många.

5 Comments:

Ganska nöjd med mitt tidigare inlägg. Så jag kör en repris.

Lärdomar frånOnOFF

1. Hästhandlare finns överallt. T.o.m bland dina vänner. Rosenborg försökte kränga en obrukbar vara. Full returrätt? Självklart. Fortsatt vänskap? Mindre självklart.

2. "Den svenska modellen" med säsong höst-vår måste skrotas. Övergångar blir både svårare* och dyrare** än med den säsong som tillämpas i övriga Europa och som (av en slump?) sammanfaller med FIFAs egna sk kalenderår.
* svårare att sälja spelare när de Europeiska klubbarna redan under vintern fyllt på sina "trupper".
** dyrare att köpa loss spelare när resten av Europa är mitt i säsongen.

3. Korkodiltårar är alltid krokodiltårar. Många av dom som nu ojar sig och gråter över de förlorade spelarna har hela tiden varit emot affären. Men det är klart, frestelsen att peka finger och pinka på gamla ovänner blev övermäktig.

Är Bajen förtjänt av såna supporters? Felfinnare i all ära, men stigfinnare är så mycket mer värda i en tid som denna.

2/26/2006 04:50:00 AM  

Tycker ni borde ha vanan inne med pajaskonster efter allt som hänt både före och efter videojuggarna ;) Bajarna är dom sista att håna andra för inkompetens, kasta spjut i kuvös blir det lätt då.

Pinsamt i repris förstås att bajen inte kollade upp om man ihuvudtaget kunde spela med dessa sydamerikaner..,men som sagt,känns det igen eller? ;)

2/26/2006 08:19:00 AM  

Kalle: håll käft!!!
Vore jag T.A. skulle jag säga upp mig frivilligt och ta ett städjobb i Norrbotten minst ett halvår, efter det här.

2/26/2006 09:06:00 AM  

Är det en ursäkt för Bajen att det finns klåpare även i andra föreningar/bolag? Det var det dummaste jag har läst på länge. I det här fallet handlar det mindre om vilka spelarna egentligen är utan om att de som ska sköta om detta i Bajen inte har någon koll alls.

Först Max och nu detta. Hur svårt kan det vara? Man ställer sig frågan IGEN: på vilka meriter har TA den tjänst han har?

Nu ska vi alltså kolla vidare på vår önskelista. Det är en månad kvar av Silly och Bajen har nyligen blivit förnedrade av ett lag som ligger på en nivå som ledningen anser att vi ska sträva efter. Det är jävligt kort om tid kvar för Äpplet, TA och AL att visa att man menar allvar.

von_oben

2/26/2006 11:57:00 PM  

von_oben.
.."dummaste jag har läst på länge"
Läs om dina egna inlägg. Du besserwisser.

2/27/2006 03:27:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home