Monday, February 20, 2006

Spådomar

Ibland är det kul att få rätt. Som vi förutspådde i morse ser det ut att bli debut för det tigerrandiga Kappa-stället i Köpenhamn. Även om fighten på plan är minst sagt oviss kommer Hammarby i alla fall att vinna eller förlora med stil.

***

Ibland är det jävligt trist att få rätt. Mistah Bosman visar sitt fula tryne i den här intervjun med Ante Covic inför Australiens landskamp mot Bahrain. Det är allt annat än oväntat - vi har periodvis tjatat om saken sedan i augusti - och det är bara att hoppas att Hammarbyledningen är tillräckligt perceptiv för att redan sedan en tid ha börjat arbeta aktivt för en långsiktig lösning av målvaktsfrågan.
För tanken måste väl ändå vara att Benny Lekström ska stå på tillväxt i ett par år innan han utmanar på allvar?

Att Erland Hellström är ett hett tips i sammanhanget - särskilt med tanke på hur hans nuvarande kontrakt är konstruerat - är knappast någon högoddsare. Om han nu är revanschsugen snarare än bitter gentemot Bajen, alltså.

Frågan är också vad som är minst dåligt; att försöka få Ante såld i sommar eller att in i det längsta försöka förlänga och löpa en ganska stor risk att han lämnar oss utan ersättning. Det sportsliga måste också räknas in i den ekvationen; att byta målvakt mitt under säsongen kan bli kostsamt på ett sätt som mer än väl "väger upp" de pengar Hammarby kan tänkas få ut vid en sista minuten-transfer. Vad är minst dåligt?

För att stänga av förstemålvakten i höst - yeah, that's gonna happen...

***

Mer förutspådda deppigheter - denna gång på skadefronten. Vi ser ut att tvingas räkna bort David till efter VM-uppehållet, om inte längre. Fruktansvärt trist, knappast oväntat det heller. Vår inställning kvarstår; så snart det visat sig att operationen gått bra och att han inte kommer att få några framtida men, lägg fram ett långtidskontrakt.
Att Isaks skada verkar mindre allvarlig skänker lite tröst i februarimörkret. Lite.

***

Slutligen: 2608 sidvisningar idag är ett prydligt rekord som vi lär få mycket svårt att slå utan hjälp av en eller annan kärleksbomb.

3 Comments:

1,2 miljarder kr för 5 år.

240 miljoner kr/år.

Fotbollskväll tillbaka i SVT.

Ja, vad ska man säga....

/Flugan på väggen

2/21/2006 12:54:00 AM  

Grattis till de fina siffrorna!
Snart regerar Grönvita!

Själv hade jag ett all time high på 528 IMPONERADE läsare (eller haderom klickat sig fel..) under förra veckan! Alltså HELA veckan..

Går junte att jämföra vare sig bloggarna eller antalet besökare.. (fel division så att säga) men ställer man sig som 529,e i en korvkö är det jäklit många före i kön.. ;-)

FORCA fan!

2/21/2006 03:04:00 AM  

Spådomen slog in, David J borta i 3-5 månader, jävligt trist. Lite märkligt att de röntgade idag men gick ut med att det skulle ske imorgon innan....

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=28643

2/21/2006 07:11:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home