Monday, February 13, 2006

Dubbelnamn

BenQ-Siemens heter alltså det nya varumärket (tack Bluegrass för länktipset). Återstår att se om det hamnar på tröjan eller om det blir en kompromiss.

BenQ-Siemens låter som ett sådant där skumt dubbelnamn som verkar vara standard i ett bälte strax norr om Dalälven.
"Godda Bengt-Simon."
"Godda Kent-Jesus."
"Ämen Bengt-Simon, vars har du gjort å schmörä?"
"Jo, Kent-Jesus, hä åt jahåpp."

Typ lika estetiskt tilltalande som Kurt-Arne*), så vi håller ut i det längsta och hoppas på kompromissen.

VAR FAN ÄR TRÖJAN, FÖRRESTEN??!!

***

Antagligen är det bara en rökridå**) för att förleda uppmärksamheten från det uteblivna tv-avtalet, men nu överväger Lagrell och Hellströmmer att försöka avskaffa ståplats.

I morgon kommer de och Thomas "Jag är AIK-are men jättemycket emot läktarvåld" Bodström att veckla ut en gigantisk banderoll på fasaden till Dallasskrapan med texten "VÅRA LÄKTARE - VÅRA REGLER". Kom ihåg var ni läste det först.

***

Enligt en göteborgare vars trovärdighet vi inte har någon anledning att vare sig betvivla eller förutsätta, satt en omdiskuterad mr Johnson (som, enligt Aftonbladet, vill till Bajen)på Stockholmståget i förmiddags. Vi har redan dragit våra argument mot den värvningen ett par gånger, så vi avvaktar med att upprepa dem igen.
Än har vi dock inte givit upp hoppet om att förnuftet segrar - han kan ju faktiskt vara på väg till Djurgården. Med tanke på att Benedict Vilakazi riskerar ett för långt fängelsestraff för att hinna till Sverige inom överskådlig tid är ju lite skyddstillsyn inget att bråka om...

***

Abgar Barsom blir kristdemokrat - uppenbarligen är arenafrågan inte särskilt viktig för honom. Skulle vilja se Farbror Bosses min när han kommer upp på kansliet och föreslår att Djurgården ska flytta ut till Affe och Ewa Samuelssons favvisprojekt Kista Sport Vision Park.***)

***

Sällan har det varit så svårt att välja ut Dagens Roligaste; men det här har en ironisk touch som är svårslagen. Artikeln är dessutom skriven med närmast Buster Keatonsk elegans i sin totala, påklistrade nollställdhet.

***

Lite allvar till slut - om det blir så att Hammarby värvar Dulee Johnson kommer vi i och med det att knipa käft vad gäller våra personliga åsikter i frågan, svälja våra tvivel och önska honom lycka till.
Ingenting blir i så fall bättre av att fortsätta älta redan överspelade argument. Men det är förhoppningsvis bara en teoretisk fråga.


*) Ha, got you again!
**) Rökheroin igen? (Vi borde ha låtit det där vara, men kan inte riktigt låta bli.)
***) Jaja, vi vet att projektet är begravt nu. Ibland överträffar tyvärr dikten verkligheten

13 Comments:

min magkänsla säger mig att dulee kommer göra succé i bajen. snabbhet, teknik och den där förmågan att gå rätt mot mål är precis vad bajen behöver.  

Posted by johan

2/13/2006 04:12:00 PM  

Angående tröjorna så mailade jag faktiskt supportershoppen igår.

Tyvärr har inte fått något svar...än.

Annars brukar dom vara duktiga på svara när man behöver hjälp med olika spörsmål.

/Jimmy

2/13/2006 11:51:00 PM  

Klebér hade södertrasad kropp, kom till Bajen, hånades, blev frisk och blir en legendarisk hyllad hjälte i guld-bajen 2006.

Dulee har söndertrasad själ, kommer till Bajen, hånas, blir frisk och blir en legendarisk hyllad hjälte i guld-bajen 2006.

Det låter smakligt.

2/14/2006 12:08:00 AM  

Jag var inne i Hammarbyshopen i lördags och passade då på att fråga om nya tröjorna. Förhoppningsvis innan premiären blev svaret, så don't hold your breath....

 

Posted by Nick

2/14/2006 12:43:00 AM  

Dulee är troligtvis ett ganska bra köp rent spelmässigt. AL har dock sagt att en mittfältare endast är aktullet om en spelare kan gå rakt in i startelvan. Kan Dulee det? Vart på mittfältet spelar han?
Kan inte bajen lura tills sig jimmy dixon i en och samma affär?

/R

2/14/2006 02:27:00 AM  

tror att dulee kan spela både kant och centralt. dessutom är han nog inte oäven som anfallare. i dagens läge är väl den enda position i mittfält och anfall som är svag den offensiva mitten.där skulle han kunna slå sig in, dock inte med al som tränare. han och petter går hand i hand. däremot är dulee säkert relativt billig och att inte anställa en sådan komplementspelare vore tjänstefel.  

Posted by johan

2/14/2006 02:42:00 AM  

Tack för info Johan. Håller med om det nog ska mycket till innan AL petar Petter. Men som sagt, Dulee är en bra spelare och endast 21 bast. Blir han billig ska han köpas. Vi kan ju inte nöja oss med Benny under hela sily...

/R

2/14/2006 03:07:00 AM  

Så man får ha släta ringar, men inte gummiarmband på sig? Tänk bara på killen som fastnade med ringen i ett staket när han firade ett mål och slet av hela fingret! Skitfarligt, ju.

2/14/2006 04:27:00 AM  

Det känns lite obehagligt att Barsom är kristdemokrat. Inte för att det är just Barsom, utan för att det är just kristedomraterna.

2/14/2006 06:55:00 AM  

varför - det är väl ett gårdarparti? 

Posted by micke

2/14/2006 07:38:00 AM  

Måste bara tacka er för att ni inte sjunkit till samma låga nivå som baraben som, från att ha varit en ganska läsvärd blog, blivit en orgie i småstadskomplex! Fast det är klart... Stockholm är ju ingen småstad, så... Hatlistor & personangrepp känns ju lite sådär, eller?

2/14/2006 10:17:00 AM  

Är vi utsatta för en PR-kampanj, månntro?

Anonym 11: Vi försöker oss på låga påhopp ibland, men det blir i allmänhet bara halvdant.

2/15/2006 12:53:00 AM  

Stockholm är visst en småstad, men det finns ju ingen från stora världen som läser vare sig Bara ben eller Grönvita sidan. Är västsvensk men har bott i Malmö. Där kan vi snacka om svårartat komplex. Inte minst märktes det under degraderingssäsongen -99 då jag råkade bo där...

Grattis till avancemang i världens viktigaste fotbollsturnering genom tiderna!

2/17/2006 12:39:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home