Saturday, February 11, 2006

Mental istid

Det är tio jävla minusgrader. Det räcker så. Södertäljeresan får väl döpas om till Termobralla 2006.

Den förväntade proteststormen från Bajens supporterled efter fiaskot i förrgår uteblev. Det är väl egentligen ganska rimligt med tanke på att ytterst få såg matchen, och de som faktiskt gjorde det talar om "fyra skitmål" vilket är både en smula lugnande och väldigt oroväckande.

För oavsett vad man anser om Royal League handlar det om tävlingsmatcher, och ett skitmål i baken är lik förbannat ett mål i baken. Danskarna borde ligga något enstaka snäpp närmare toppform eftersom SAS-ligan startar om i mars, men ser man till det lag som tidvis spelades ut fullständigt på Söderstadion så borde det inte ha varit stor skillnad. Sex skitmål på två matcher. Ack ja.

Det talas om "stora förändringar" i startelvan i morgon. En inte helt vild chansning är väl att Joakim Jensen - om han är återställd från ljumskskadan - tar plats i backlinjen och bildar mittlås med Sulan, medan Klebér antingen bänkas eller petar en av ytterbackarna. På mittfältet är det nog ingen högoddsare att Erkan går in, och kanske också Pablo. Eller Fischbein. Eller Erik.

I själva verket har vi ingen aning. Trots skadorna i backlinjen och ivägskeppningarna under Silly Season är det omedelbara intrycket att Hammarbys trupp i dagsläget ser ganska bred ut.

Det är spetsen vi är lite oroade över.

***

Ett jävla tjat om Turin just nu. Hade inte Juventus redan avgjort ligan?

***

Skämt åsido - visst är fotbollen i OS-skugga men även om det inte finns några nyförvärv att presentera borde väl Hammarby kunna pumpa ut ett par av de nyheter vi otåligt väntar på. Som vilka spelare som är klara för HTFF i år (i dagsläget känner vi till fyra-fem). Som en tjuvtitt på årets matchställ och som den ständigt lika viktiga frågan om tröjnummer.
Kom igen killar, ni jobbar ju helg...

1 Comments:

Vet ju inte riktigt om det är den här killen som ska rädda oss...
Minst sagt...

http://expressen.se/index.jsp?a=523892

Micke F

2/11/2006 12:03:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home