Monday, February 06, 2006

Iskallt

Okej, om knappt 80 timmar börjar alltså årets fotbollssäsong, vilket är milt sagt svårt att tro när man ser snön och känner den tiominusgradiga luften. Även om det lär vara marginellt varmare i Danmark.
Oljerock 2006? Snarare päls.
Vilka lirar i kortbyxor mot Start på söndag? Lirar nån i skridskor?
Så många frågor. Så få svar.

***

Annat som i många ögon tycks ha frusit igen är transferfönstret, åtminstone för Bajens vidkommande. Vet inte hur sant det är.
Som vi sade i ett tidigare inlägg är det knappast orimligt att tro det är under februari och mars som Hammarby planerar att släppa sina eventuella bomber.
Eftersom man så tydligt gått ut med ambitionerna att värva namnkunniga spelare, innebär det förstås också att det rör sig om spelare med egna ambitioner. Spelare som till exempel avvaktat anbud från större, mer penningstinna ligor men inte fått dem. Tvivlar starkt på att Mtaka Simba är den ende spelaren som är aktuell för Bajen.

Eller så blir det inget alls.
Den som lever får, helt enkelt, se.

3 Comments:

Vet någon om det finns någon krog eller liknande som sänder matchen???

/En bajare som inte kunnde åka iväg...

2/06/2006 05:54:00 AM  

Faktum är att matchen på torsdag inte kommer att sändas på TV... tråkigt, men så är det.
Man får hoppas att det blir någon form av rapportering på officiella sidan 

Posted by Norrlands-bajare

2/06/2006 08:01:00 AM  

Alltså. Kort, enkel fråga. Finns det överhuvudtaget spelare att få för de pengar Hammarby har att tillgå som verkligen skulle spetsa laget?
Som jag ser det har vi en riktigt bra trupp, men vissa är lite ojämna i kvalité från match till match och huvudfrågan med Bajens ekonomi borde kanske vara att på nåt jävla vis få ut en högre lägstanivå av de spelare vi har. Klart att en tvåvägs mittfältsmotor vore trevligt men en sådan som skulle kunna gå rätt in i startelvan kostar.
En "äkta" vänsterback vore ju fint med... Det kanske går att hitta.
Micke F

2/06/2006 02:23:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home