Monday, January 30, 2006

...i intressanta tider

Laul har något i kikaren. Varför skulle han gnälla om hur trist Silly Season varit (och hur trist har den varit, egentligen, särskilt om Henrik Larsson blir skåning och Afonso drar till Holland?) om det inte var en rökridå för att dölja att han landat ett jättescoop till morgondagens Aftonblaska? Något med Max von Schlebrügge, kanske?

(Det finns fortfarande folk i Birmingham som tror på att laget behöver fler nya backar än Latka Gravas. Någon spekulerade i att han skulle kosta 1,5 miljoner att lösa från Hammarby.
Pund, alltså.
We wish.)

Eller så är vi bara ännu nojigare än vanligt.
Kan ni klandra oss?

***

Av någon outgrundlig anledning verkar det som om 98% av alla övergångar under Silly Season äger rum under de sista 36 timmarna, och en inte oansenlig andel under de sista 2-3 timmarna. Vad händer om det blir strömavbrott i fel ögonblick?
Någorlunda Bajenrelaterat i nyhetsfloden: Alexander Östlund till Southampton. Jaja, det verkar ju vara en trevlig stad i alla fall. Vid kusten och allt. Undrar vem som spelar högerback i VM?

***

27 timmar och 50 minuter kvar innan det blir februari i Portugal - västligaste landet med köpsugna proffsklubbar som omfattas av UEFA-reglerna. Sedan tänker vi andas ut och göra en Tripp, trapp, truppdate för första gången på länge.

6 Comments:

Max von S har ingen agent. Englund har ingen licens.

1/30/2006 01:56:00 PM  

Hm...ni fotbollfanataster :-)

Har ni hört om Zlatans bråkande med Zebina? Har skrivit om det här.

Kan nog lova att gamarna (de bojkottade journalisterna) kör igång hela artilleriet och dissar Zlatan allt vad de kan...ska bli mycket intressant att jämföra med hur Ljungberg behandlades av media i samband med hans slagsmål i Japan 2002.

/Alejandro

1/30/2006 02:48:00 PM  

Jo, vi funderade just på om vi skulle skriva något i saken, men timmen är sen och vi vet inte om vi har energin. Skulle ha velat göra en "Flugan på väggen"-betraktelse från Aftonbladets respektive Expressens redaktioner, eftersom den övriga fotbollsvärlden i morgondagens tidningar kommer att ha upphört att existera.

Du har helt rätt i att det mest spännande blir att se hur de olika tidningarna tar ställning till händselsen, snarare än själva händelsen.

1/30/2006 02:53:00 PM  

Vill inte verka petig, men det är jag.
Så, är inte Turkiet det land det först blir februari i?

1/30/2006 02:59:00 PM  

- nskjma -: Okej, hur tar vi oss ur den här situationen? Skyller på att vi dunkade pannan i tangentbordet någon gång för mycket i förmiddags?

Vi föll till föga och skrev en Zlatan-artikel trots allt. Inte fullt så ambitiös som grundtanken var, men.

1/30/2006 03:20:00 PM  

(och sedan byter vi ut Turkiet mot Portugal och öst mott väst och låtsas som om det regnar. Tralala!)

1/30/2006 03:21:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home