Thursday, January 26, 2006

Hårda bud

Enligt dagens pappers-Expressen ska Birmingham nu ha lagt ett konkret bud på Max von Schlebrügge. Thomas Andersson leker stenmur som vanligt, men som vi alla vet är Hammarbys mer eller mindre inofficiella policy att alla spelare är till salu, och vi får gärna betalt för dem också. Lite, åtminstone.

Bitterhet åsido, med tanke på Birminghams utsatta läge, både tabellmässigt och truppmässigt, och med tanke på att Steve Bruce har hållit Max under uppsikt länge, och med tanke på att det nog inte finns så många mystiska klausuler i svang den här gången (i så fall skulle han ha försvunnit för länge sedan), finns det all anledning att förvänta sig ett sockrat bud med svenska mått mätt. Och med fem dagar kvar av transferfönstret är vårt stalltips att klubbarna kommer överens och att Max får sin chans i Premier League.

Å andra sidan är vi glada om vi har fel.

Vi kommer att hålla järnkoll på brittisk media de närmaste dygnen.

5 Comments:

Fan... Visst är det kul för Max om han kommer iväg utomlands, men då ska vi få saftigt med pengar. Allsvenskans bästa back, som håller landslagsklass, kan vi ju inte släppa för en struntsumma!?

1/26/2006 03:51:00 AM  

Säg att Hammarby lyckas få en si sådär 6-8 miljoner för gode Max. Förhopningsvis får vi då se "ett namn som ringer" provspela innan bajen vänder hem.

Men tiden är som sagt knapp.
Och känner vi TA rätt har han redan hittat en offensiv mitfältare/anfallare som väger lätt, men är ung och lovande.

Varför ska det alltid vara så spännade, in i det sista.
/R

1/26/2006 05:37:00 AM  

Vem önskar Max att spela engelska 1:a divisionen? Inte jag.

1/26/2006 05:52:00 AM  

Birmingham verkar ha vänt blickarna österut.

http://home.skysports.com/list.asp?hlid=357470&CPID=8&clid=&lid=3
&title=Blues+close+on+Latka+swoop

€2.5 miljoner för en U21-landslagsman. Vi torde få behålla Max eller få lite mera kosing än 6-7 MSEK.

1/26/2006 10:21:00 AM  

Vad ska han gå till ett sopgäng som håller på att rasa ur PL för? Jag menar även om han får en hyfsad sign bonus och lön av B-ham och Bajen är nöjda med slantarna så låter det fanimig inte lockande ändå. Hoppas att han stannar och spelar till sig ett intressantare bud om han nu vill sticka. Satsa på USA på karriärens höst eller ett varmare land, det låter mycket bättre än att agera jordfräs på de Engelska leråkrarna. 

Posted by Klasse

1/26/2006 02:17:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home