Monday, January 23, 2006

Right to be wrong

Ibland är det kul att ha fel. Vi prickade in startelvan i nattens premiär till 100% (även om det, ärligt talat, inte var jättesvårt), även om vi visade oss ha gjort en inte helt oviktig miss i fråga om bänken. Där sitter nämligen Pétur, och det är ett rejält glädjebud att han är så pass frisk att han åtminstone symboliskt kan gå in i matchspel. Det har ju förts en del debatt om frågan under vintern...
...sedan är det förstås långt ifrån en bänkplats i en träningsmatch till en återkomst som Allsvenskans bäste mittback, men alla resor måste börja någonstans...

Trist med en skada på Pablo, som säkert varit väldigt sugen på att fortsätta visa vad han går för som mittfältare. Vi hoppas att det bara är en liten känning.

4 Comments:

Klebèr bäst på plan.

Vem hade trott det för ett halvår sedan? Kommer han tillbaka i samma form som för 4-5 år sedan kan man ju börja tala om fingerspetskänsla.

Eller bonnaflyt i chansningarna.

Intressant att höra honom själv avslöja att Linderoth inte var för värvningen. Det är naturligtvis ganska självklart att tränaren hellre ser friska värvningar - men likväl ger det en ganska tydlig bild av vem det är som sköter ruljansen i Hammarby Fotboll.

/Flugan på väggen

1/24/2006 12:26:00 AM  

Var det inte så att det landslag USA ställde upp med för ett år sen var ett rätt mycket bättre och namnkunnigare än det igår, och vad innebär det i så fall?

1/24/2006 05:36:00 AM  

Jag har ännu inte sett någon amerikansk startelva. Men det känns ju som du har rätt. Men det betyder knappast att det var några dussinlirare.

/Flugan på väggen

1/24/2006 06:57:00 AM  

Jo men det kan ju vara en jäkla skillnad på landslag och landslag, frågan är om de ställde upp med en "jordanien-elva"... ;)

1/24/2006 11:24:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home