Thursday, January 19, 2006

Vlogging a dead horse

Vi har aldrig varit några större fans av Patrick Ekwall, men hans "tv-blogg" (heter det inte "vlog" på netspeak?) är, om han orkar hålla uppe produktionstempot, en läsvärd nykomling i sajberspejs, med slarvigt stream-of-consciousness-språk som verkar mindre tillkämpat "skönt" än när han har en kamera framför fejset. Om bloggen även är sevärd vet vi inte...

Ekwall beskriver Max insats som "ok, inte mer" och det är väl en rätt rimlig tolkning.

***

Idag reser den del av A-truppen som inte är på landslagsuppdrag, utlånade, går på rehab eller "inte ingår i Hammarbys planer" till vårvärmen i L.A. Vi sitter kvar här och önskar att vi också hade biljetter bokade. Varsomhelst.

***

Apropå att inte vara önskvärd släpper Feyenoord Alexander Östlund efter två år och en bofast plats i startelvan. Hur hög lön har snubben egentligen haft? Holländsk logik är inte den lättaste att förstå sig på.
Det har redan börjat ropas från Bajenhåll att manegen borde krattas för en "Salle"-comeback, men vi är skeptiska till chanserna. Minns att Östlund inte ville förlänga sitt utgående kontrakt 2004 och att det var därför han såldes för peanuts. Tror inte han är redo att återvända till svensk fotboll och svenska lönestrukturer så snart...
...men vi har som bekant haft fel förr.

3 Comments:

Ey, va inte sur nu, jag visste inte det där med Kent-låten. Det var min diskussionspartner som hade synpunkter. Jag ahjar fortfarande inte Kent-referensen.

1/19/2006 01:39:00 AM  

Hehe; det var mest en samling one-liners som kändes som att de passade så bra in i sammanhanget. För oinsatta läsare rör den här kommentaren det här läsvärda inlägget som i sin tur var en reaktion på det här kanske lite onödigt ekvilibristiska inlägget i arenafrågan.

Vi är inte sura, dock. I alla fall inte surare än vanligt.

1/19/2006 01:45:00 AM  

Nä vi läser igenom vårt eget inlägg konstaterar vi dessutom att verkligheten sprungit ifrån det rejält...

...vilket i och för sig är av godo.

1/19/2006 01:48:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home