Sunday, January 15, 2006

Dödtid

Sista helgen i frihet för Hammarby Fotboll är nästan förbi, och då är det kanske symptomatiskt att precis allt i nyhetsväg har legat nere. Men i morgon börjar nedräkningen mot våren, tack och lov, och i Los Angeles ligger veckotemperaturen just nu kring 15 grader.

Löpträning i morgon, och vi önskar att vi hade kunnat vara där för att se Max flyga förbi först av alla i spåret som vanligt.

***

Vi har försökt hitta något kul med Svennis mellanhavanden i Dubai, men står oss faktiskt slätt. Det står både för en sorglig avart av journalistiken men är samtidigt ytterligare en indikation på att Mr Eriksson inte riktigt framstår som stabil.

Kanske inte så konstigt egentligen. Hur kan man vara så jävla vansinnig att man frivilligt, mot aldrig så stora pengar, tar på sig ansvaret för England? Och hur kan någon i sitt rätta sinne tycka att det är en bra idé att hoppa i säng med Ulrika Jonsson?

***

Enligt den princip som engelsk press, företrädelsevis engelsk musikpress, gjort till en stor konst är det nu dags för svenska medier att unisont såga Tiago Qurinio, efter att på förhand ha satt honom på en piedestal som nästan når upp till Larssonskt absurda nivåer (Sportbladet häromdagen: Den tionde bästa värvningen i fotbolls-Europa, jo man tackar...). Vi är inte överraskade, men medger att han fortfarande kan vara en supervärvning.

För Hammarbys del har vi fortfarande ett in-konto som består av Lekström, Senatore och Dahlin, så egentligen borde vi bara hålla käft. Tills vidare.

***

Vad gäller utkontot är det visst någon turkisk klubb, Medelmåttespor, eller vad de nu hette, som lagt ett sexmiljonersbud på Max. Känns inte glödhett. Skitlag är skitlag oavsett land, men ett engelskt skitlag är nog snäppet vassare än ett turkiskt skitlag. Men alla som trissar upp budet är förstås välkomna...
Eller så blir Max kvar i Bajen.
En nåd att stilla bedja om.
Den som lever får se.

***

Okej, inte världens mest inspirerade inlägg, men vi skyller på en envis baksmälla och a bad case of the sheiks (vilket också kunde ha varit en rubrik till Svennis-artikeln). Vi orkar inte ens leta upp länkarna ikväll. So sue us.

1 Comments:

"Och hur kan någon i sitt rätta sinne tycka att det är en bra idé att hoppa i säng med Ulrika Jonsson?"

Kanske för att alternativet är en ansiktslyft Imelda Marcos?

1/15/2006 03:42:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home