Thursday, January 12, 2006

Re:formation

Hammarbys officiella informationskanal får nytt styre, och det verkar av beskrivningen att döma vara en van filmare som tar över. (Vad nu detta kan ha för innebörd. Mer furbo på Officiella?)

Till den nya informatören önskar vi ett hjärtligt lycka till och skickar med en from förhoppning: Tänk över allt ni skriver, inte en, inte två, utan åtminstone fyra gånger innan det publiceras. För så här är det. Både supportrar och media kastar sig över allt av någorlunda nyhetsvärde som skrivs på Officiella, och varje dubbeltydighet, varje tveksam formulering, varje inkonsekvent pratminus, ja varenda litet jävla korrfel kommer undantagslöst att analyseras sönder och samman på Bajens supportersajter, på andra lags supportersajter, bland finsmakare och grälmakare, och i värsta fall även i kvällspressen.
(Och, ja, även av oss numera. Men vi gör det av kärlek.)

Det läget kommer att råda så länge internet inte dukat under i en syndaflod av Nigeriabrev och porrbilder. Och det kommer aldrig att gå att vara felfri; men ha alltid ambitionen att bli det.

Bjunérs sista insats som redaktör markerar förhoppningsvis också slutet på den konflikt som sedan i somras funnits mellan redaktionen och Anders Linderoth. Det tackar vi för. Och det ska bli jävligt spännande att läsa.

Och bara för att förekomma eventuell spekulation tycker vi att det kan vara värt att påpeka att Love Gustafsson inte ingår i teamet bakom ...grönvita sidan upp!. Han heller.

***

Således är det, oavsett vad som händer i maktens korridorer, business as usual för vår del. Vi är ungefär en tredjedel genom avbetandet av just nu aktuella tränarkandidater, och hoppas att ha det klart innan veckan är slut.

På måndag börjar försäsongen.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home