Monday, January 16, 2006

God morrrrr...

Sedan 45 minuter pågår fotbollssäsongen 2006 och den börjar med grundmurat gråmulet och bistert väder. På ...grönvita sidan upp! råder stormvarning, men det är mest på grund av att ingen sovit ikapp och därmed är mer än lovligt stingsliga. Men i likhet med A-truppen som nu vindpinat plågar sig längs träningsspåret runt Årstaviken biter vi ihop och hänger i. Vi är i alla fall inomhus, men kommer att jaga runt efter beskrivningar från eventuella åskådare längs träningsspåret. Man vet inte, saker kan hända. I fjol dök ju Fischbein upp från ingenstans på första träningsdagen, vilket utlöste en minst sagt hetsig debatt. Även om det blev ganska bra till slut. Klebér Saarenpääs provspel var också inte hemligt särskilt länge.

Om Figo dyker upp i spåret lär vi således få veta det inom kort.

Eftersom Max, som vänner av ordning mycket riktigt påpekat, är i Riyadh och inte i Årsta, är det en öppen fråga vem som ligger först. Vi var som bekant rätt slitna igår. Också.

Om Figo dyker upp i spåret lär han hur som helst inte ligga först.

Suck. Det är ingen som kanske, möjligen, eventuellt, vill sponsra en biljett till Los Angeles?

På grund av vår pyrande vrede är det bara att hoppas att det inte dyker upp några kontroversiella nyheter idag. Det skulle i så fall kunna sluta i domstol.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home