Thursday, January 19, 2006

Trafikomläggning

Medan vi väntar på att rapporten ska komma om att Hammarby-planet lyft mot solen har Östlund-diskussionen rullat vidare, tack vare svensk press.

En felaktighet blir inte mindre fel för att den upprepas (tro oss - vi vet!). Att Hammarby skulle söka högerbackar har stått i såväl Expressen (där det dock kan röra sig om ett enkelt syftningsfel) som DN (där det å andra sidan upphöjts till journalistisk sanning). Med tanke på att Fredrik Stoor, Suleyman Sleyman, Klebér Saarenpää och - jodå - David Johansson i första hand är att betrakta som högerfotade ytterbackar är det en ganska häpnadsväckande slutsats.
Men det där med vänster och höger tenderar att vara knepigt. Till och med under valår.

Självfallet ska Hammarby inte avfärda landslagets förstaval som högerback rakt av om han nu själv skulle vilja komma tillbaka (vilket vi dock som sagt håller som ganska osannolikt, så egentligen är det här en pseudodiskussion, men låt gå för det), men samtidigt kan vi vara rätt säkra på att hans löneanspråk lär vara mycket höga och att högerbacken faktiskt är en av få positioner i dagens Hammarby som känns ganska överbefolkad.
Finns det en begränsad mängd pengar att täcka de nyss uppkomna hålen i truppen med så finns det också mer angelägna saker att lägga dem på.

***

Åsså undrar vi var Arlandaspionen håller hus nu när man behöver honom som bäst.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home