Wednesday, August 10, 2005

Ketching up

...men inte fan ger klubbledningen OSS någon arbetsro inte! För precis när vi lägger sista handen vid Jensen-texten dyker det upp ännu en i raden av provspelare med lustiga frisyrer. Vem minns inte t ex litauern med det outtalbara namnet? Fast okej, provspelare över huvud taget var det ju ett tag sedan vi såg till.

I fallet Tony Lochhead (namnet betyder väl "sjöskalle" på skotska, eller nåt liknande?) ser han ut att ha använt samma typ av hårprodukter som Eskil en gång i tiden, och det är ju... öh, intressant.
Anyhoo - visa av tidigare tabbar avstår vi tills vidare från att spekulera kring hans fotbollsmässiga kvaliteter, men hans koppling till AEG-ägda Orange County Blue Star gör att han på rak arm känns mer intressant att följa än t ex en DVD-bulgar. Liksom den här artikeln.

Sitter Robbie Rogers på nästa plan börjar det nästan bli larvigt.

Vi vill också göra offentlig avbön för att vi förlöjligade en Hammarbysupporter som vid elvatiden idag påstått sig se Lasse Eriksson vid Terminal 2 på Arlanda där han mötte upp med en lång mörkhårig kille och en lite kortare med krulligt hår.

Till vårt försvar: Bara i Bajens värld kan ett sådant Silly-rykte visa sig vara sant.

4 Comments:

Jag tackar och tar emot din ursäkt.
Nästa gång kanske ni tror mig på en gång.

8/10/2005 06:28:00 AM  

Catching up!?

8/10/2005 12:26:00 PM  

nils: Catching up + ketchupeffekten. Kunde kanske varit tydligare. ;)

8/10/2005 12:28:00 PM  

Fyndigt ;-)

8/10/2005 01:03:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home