Saturday, August 06, 2005

Fan, här sitter man

På något sätt känns Silly Season trots allt ganska avslagen nu. Efter alla besvikelser höjer man knappt på ögonbrynen när det från olika håll påstås att Rosenborgs och Norges mittfältare Jan Gunnar Solli synts på Söderstadions läktare tillsammans med Thomas Andersson.

Lik förbannat roade vi oss med att kolla upp en detalj eller två. Solli har kontrakt med Rosenborg hela 2006, och om det inte är så att klubben vill göra sig av med honom gratis (en 24-åring som alltså var uttagen i landslagstruppen så sent som i våras) vore det enda praktiskt möjliga ett lån på kortare eller längre tid.

(Apropå det - DOKTORN?!)

Nej, Solli lär, trots en halvknackig säsong, ligga långt, långt utom räckhåll. Om vi inte helt plötsligt har fått de där externa finansiärerna. Then all bets are off. Men det är väl knappast sannolikt, det heller.

Nu låter vi visst fantasin skena iväg ändå.
Att man aldrig lär sig.

För att hålla sig på planeten Jorden kan vi konstatera att en back bör vara på ingång inom kort i alla fall. Medan de flesta spekulerar om det logiska - att det rör sig om Hemvändaren från HJK - kan det kanske vara intressant för någon att veta att RKC Waalwijk kontrakterat en schweizisk mittback och därmed ratar Mannen från M.O.L.D.E. (tack för tipset, "Bluegrass")

Ändå - avslaget, som sagt.
Mysko.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home