Wednesday, August 03, 2005

Offtopic, typ

Malmö vidare i Champions League-kvalet efter 5-4 mot Maccabi Haifa och efter en match ...grönvita sidan upp! bara bevittnade sporadiskt. Men vad ända in i glödheta, högröda helvete höll Shlomi Arbitman på med? Har inte sett en liknande idiotgrej sedan...
...öh, sedan...
...just det ja.

Peter Abelsson kunde ha blivit Bajens Mr X. Tänk vad ironisk världen är ibland.

Är det bra eller dåligt att Malmö går vidare till tredje kvalomgången (och därmed minst UEFA-cupen), dessutom med en relativt gynnsam lottning?
- Bra för Malmö
- Bra för svensk fotboll
- Och skakar man väl av sig de värsta antipatierna så är det givetvis bra för Bajen också. För i framtiden, när vi är Sveriges Dominerande Supermegaklubb, är det skönt att redan tidigt kunna slippa slösa energi på kvalomgångar innan vi går in i gruppspelet och gör slarvsylta av Chelsea.
Vadå, "sarkastisk?"

Allvarligt talat - för de lustigkurrar som faktiskt tror att Bajen har chans på SM-guld i år (Sportbladet bedömer chansen till 2%. Redan det är tillräckligt skrämmande), är det bara att fundera på om man föredrar en höst med ett ofokuserat, pressat Malmö med blytungt schema, eller med ett besviket, taggat, ilsket och revanschjagande Malmö.

Åter till väsentligheterna.
I morgon.

1 Comments:

I slutänden även om Malmö och nån till kanske tjänar en hacka in i svensk fotboll kan ju tyckas vara fientligt stark rustning som vi inte kan haka på men, på sikt ger det ju även Bajen bättre chanser att nå gruppspelet i UEFA också och ta för sig av klirret också som vi misslyckats med två ggr på tredje milleniet, men alla goda ting är ju tre.

Ja vem fan vinner allsvenskan ? Elfsborg ? nae, Häcken ?, Nae, gårdarna ?, fråga mig imorrn kväll, Göteborg ?, ähhh dom är fortfarande förlegade, Helsingborg ? Det gick på offside en gång. Malmö ?, Chansen ökade ju inte ikväll. Kalmar ?, I helvete. Bajen ?, Vafan lugn grabbar, dom andra är inte dugg bättre men blir vi bäst i stan imorrn då är det mer än 2%, Bajen brukar som lax i soffan spela vassare efter hårda derbyn, sen kanske det som lök i tallen kommer förstärkning ur "skiktet under dom bästa" på det.

g'day

8/03/2005 04:00:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home