Sunday, July 31, 2005

Halvvägs genom transferfönstret

...och det mest spännande som hänt är fortfarande Saarenpääs rehab. Ingen Sigurdsson, och nu rycker RKC Waalwijk i mannen från M.O.L.D.E.. Han som sååå gärna ville till Sverige...

Känns som att man blir hängande med ena benet inne, ena benet ute, och kulorna i kläm ett tag till.

Fast det är skönt om vi inte slösar bort våra surt förvärvade korvören på Paulinho. Tror han inte har så mycket mer att uträtta i Sverige. Fast med vår tur så är det väl bara en 18-månaders formsvacka som automatiskt tar slut när han hamnar i Dyrgårn.

Fortfarande ingen som velat gräva djupare i Appelqvists helomvändning om vinstkravet. Här är några kondenserade teorier utan inbördes trovärdighetsranking.

a) Han är felciterad.
b) Hammarby tänker lägga pengar man inte har för att snabbt kunna få in en back, som dock ändå inte kommer att vara värd priset. (säg: 2 miljoner för Joakim Jensen, typ)
c) Publiksnittskalkylen är så in i helvete off att det inte RÄCKER med att sälja Salle, Kaos och Totte för att Hammarby ska gå med vinst.
d) Han har tagit en puff för mycket av Söderstadions eminenta gräs.
e) Han vill skala ner förväntningarna för att bli sedd som en Messias när Hammarby presenterar en vinst på 12 spänn och en skjortknapp för 2005.

Gudarna ska veta att vi hoppas att vi har missat något.

Det går åt helvete i morgon.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home