Monday, January 30, 2006

This time it's personal

Mattias Nylund är överens med Ålesund om de personliga detaljerna i hans kontrakt.
Ålesund.
Ständigt detta Ålesund.
Fjörtoft-affären var bräddfylld med svart humor. Det var höjden av norsk komik när de spekulerade om Paulinho, och sedan om Afonso, och värvade Dedé. Det var till och med lite småkul när de hjälpte Joakim Alexandersson att uppfylla sin "proffsdröm".
Men det här är fan inte roligt längre.

Vår förordade vänsterbackslösning - spelaren som Hammarby påstås ha förhandlat med i somras, som det varit så förbannat tyst om under hela Silly Season, en tystnad som vi tog som ett gott tecken - till ett förvisso stenrikt brödgäng i Norges andraliga.

Vad i helvete är det som pågår?
Var Hammarby över huvud taget med i matchen?
Eller är det tänkt att vi ska gå in i Allsvenskan med idel högerfötter (förlåt Sebastian, men vi räknar faktiskt inte dig som A-lagsspelare i år)? För Max kommer antingen att spela mittback i Hammarby, eller spela någon annanstans än i Hammarby, därom är väl vi alla överens.

*dunk* *dunk* *dunk* *dunk*, etc. (tack till Flugan på väggen för GIF-animationen. Tyvärr kom den till användning till slut.)

6 Comments:

Hehehe, ser att Gif-animeringen (nästan en Arne va?) kom till nytta. Läser man Andreas Royales inlägg i den här tråden så... förstår man MNs val av klubb bättre.

http://www.patronerna.se/forum/
viewtopic.php?t=813&start=90

/Flugan på väggen

1/30/2006 02:50:00 AM  

Flugan: handen på hjärtat - med undantag för Håkan Mild, Micke Hellström, och kanske en försvinnande liten mängd fotbollsspelare ytterligare - väljer inte alla, okej de flesta då, fotbollsspelare klubb med plånboken i tankarna?
Om inte för att tjäna storkovan just nu, så för att kunna skaffa sig en position att tjäna storkovan längre fram i karriären?
Spelare som Patrik "Bjärred" Andersson eller Henke Larsson, som redan har en förmögenhet större än Turning Torso, räknar jag inte in...

1/30/2006 03:52:00 AM  

Kära anonym.

Handen på hjärtat - hur många spelare på gränsen till landslaget väljer spel i norska division 2? Han är dessutom inte lastgammal. Hade han valt ett svenskt topplag eller motsvarande, för säg halva lönen, hade hans karriär sett djävligt lovande ut.

/flugan på väggen 

Posted by Anonymous

1/30/2006 04:45:00 AM  

Anonym? Nä nu, jävl...;-)
Ja, var ska jag börja?
Bojan Djordic, Micke Svensson, Andy Johnson, Kennedy Bakircioglou, Andreas Johansson, Henrik Larsson är några exempel på spelare som inte alltid valt den största, mest glamorösa arbetsplatsen.
Orsaken må skilja sig åt i en del fall, men i många fall stavas den pengar.
Så är säkert fallet i Nylund-fallet också.
/ Neander

1/30/2006 06:28:00 AM  

Sorry Neander... Jag missade att det var du. Vi har ju till och med träffats ett par gånger.

Som du säger, flera av dem du räknar upp har gått ett steg neråt av andra orsaker. Några har gått ett steg uppåt (i mina ögon). Och slutligen har vi Bojan som bara inte fattar bättre;-)

I vilket fall som helst är det ingen av dem som spelar i norska division 2. Det gör väl bara spelare av Jerry Månssons klass?

/Flugan på väggen

1/30/2006 02:50:00 PM  

Åååååååå, heia Aalesund! Aalesund!

Aalesund Allez! Love it. See you in Champions League.

1/31/2006 11:29:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home