Friday, January 27, 2006

Fredagsapati

Vi hade hoppats att ha en rejäl dissfest när Citys omhuldade Makeoverteam som utlovat tog sig an Hammarby idag, för att "styla om Bajen till ett guldlag". Slår upp tidningen och inser att de utlovade artiklarna flyttats fram till måndag.

Det kanske var en större utmaning än väntat.
Fast tydligen är ju Bajen å andra sidan redan ett guldlag, eller hur det nu var.

***

Fan-TV gör ett hästjobb nerifrån Los Angeles och bröderna Holmströms inslag rekommenderas varmt. De borde döpas om till Holmstream. Icke-prov-stöd-support-spelaren Thiago Martins verkar imponera allt mer på träningarna, och vi blir inte överraskade om det slutar med att han hamnar i Sverige...
...bara för att det skulle vara så typiskt Bajen.

Scenariot med en budget-Thiago och en BenQ på tröjan ger, om inte annat, en del schyssta blogg-uppslag till nästa säsong.

***

Och i Birmingham råder den stora, obrittiska tystnaden - i alla fall när det gäller Max. Vi har inget emot om det fortsätter så. Fyra och tre femtedels dygn kvar.

1 Comments:

LåNa Max, vad fasen tror B-ham att de är? Ska som låna Max får dom fani mig pröjsa så det svider ända in i eh, te kannan. Skämt och sido, jag tycker att diskutionen om de ska låna Max eller ej är löjlig - End of discusion min gode Bruce. Hos Bajen har du inget att göra, din långsamma j-vla backsopa som en gång i tiden spelade Man utd ur champions leauge mot ifkglenn.

1/27/2006 02:09:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home