Wednesday, February 08, 2006

Agent Dubbelnolla

En kort rapport från ett par andra vassruggar i den ankdamm som vissa kallar "Fotbolls-Sverige". I första hand hämtade från kvällspressen, som så ofta.

AIK upphör aldrig att förvåna. Så snart de fått in några kronor extra hittar de ett nytt svart hål att kasta ner dem i. Den som anser att "svart hål" är ett olämpligt epitet i sammanhanget får ursäkta, men vi kan faktiskt inte låta bli.

För övrigt har väl Hammarby sålt en bit över 7000 säsongskort hittills?

***

Går det här i lås innebär det en välsignelse för svensk klubbfotboll och en förbannelse för Peter Markstedt och Sören Cratz.
Man blir lite kluven till hur man ska ställa sig till VSK. Känna lite värme och empati och hålla en halv tumme för de gamla guldhjältarna i ledningen eller hoppas att mörkrets riddare leder dem nedåt genom det lokala seriesystemet tills de landar i den helvetets förgård som i vardagslag benämns Division VIII Västmanland med mytomspunna motståndare såsom Rytterne, Riddarhyttan och Barkarö? Usch, svårt.

Forumsignaturen Mikkel påpekade att det roliga kommer att bli att höra Carlsson dissa agenternas arbetsmetoder (han har ju varit ute och rasat tidigare på moralens sida, till allmän glädje). Och visst...
...vi skulle med oförfalskad glädje betala ett par pay per view-kronor för att få se en fight mellan Anders "[redigerat för att undvika åtal]" Carlsson och Oliver "[redigerat för att undvika åtal]" Cabrera i tolv ronder. Tjuvnyp vore bara förnamnet.

Som att skjuta på sittande fågel idag.

4 Comments:

Eftersom Djurgården dragit sig ur samarbetet med Åtvid kan de kanske samarbeta med VSK, och då låna ut Batan som aldrig riktigt blir sig själv igen, efter första mötet med AIK...???;-)

2/08/2006 06:40:00 AM  

http://expressen.se/index.jsp?a=522170

matchen söndag uppenbarligen flyttad till Tälje.

2/08/2006 12:03:00 PM  

hohoho...
Hoppas att Västerås unge super-målvakt åtnjuter Cabreras tjänster. Hoppas sen att Asper floppar i MFF.
Kan ni se den övergångsförhandlingen? Cabrera, Anders Carlsson, och Buffalo i samma rum. ;-)

2/08/2006 12:51:00 PM  

Lätt att gnälla på "agenterna". Tycker nog att dom haft en katalytisk effekt i alla dammiga svenska styrelserum. Många idéer om förnyelse och förbättringar har kommit från 007-orna. Men det är klart, hade svensk fotboll haft verkligt professionella klubbar hade agenternas makt varit mindre.

2/09/2006 01:07:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home