Monday, February 20, 2006

Bonjour tristesse

Ibland är det inte lätt. Snöslask, fysisk och själslig baksmälla, och inte en sketen nyhet från Bajenland att sätta tänderna i.
Nästan så man längtar efter en tids oannonserad semester.
Men på torsdag smäller det.
Skulle dock inte vara helt fel med en bomb innan dess.

***

Danskarna verkar också ha tagit fasta på vinklingen Linderoth vs Linderoth, och på deras forum Sidelinien har striden antagit rent galaktiska proportioner; Tobias Skywalker mot Darth Linderoth. I så fall får vi hoppas att det snarare rör sig om The Empire Strikes Back än Return Of The Jedi, även om, som en dansk uttryckte oro för, det vil nok se lidt bizart ud hvis far linderoth stormer ind på banen og skærer tobbes hånd af...

Och det kan man ju fnittra lite åt om man har lust. Även om det givetvis är FCK som är Ondskans Imperium. Just idag känner vi oss ungefär lika tuffa som ewoker.

Å andra sidan tog ju ewokerna hem spelet.

***

Det blir Kappa vs Kappa också. Och i och med att FCK spelar i helvitt är det kanske fan på tiden att plocka fram det tigerrandiga bortastället. Det kan ju åtminstone inte skada.

***

Apropå skada väntar vi fortfarande på definitiva besked om Davids och Isaks respektive knän. Det känns dessvärre som att sanningen inte kommer att lindra särskilt mycket. Vad var det nu vi skrev härom dagen om den ändlösa listan Långtidsskador i backlinjen?

Man ska inte utmana ödet.

1 Comments:

Francoise Sagan-hälsning på grönvita sidan. Otippat.
Micke

2/20/2006 02:46:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home