Friday, March 03, 2006

Show me the money!

Det går envisa rykten om att Hammarbys bokslut ska offentliggöras ikväll, och vana av den typ av Hammarbynyheter som ledningen brukar välja att prångla ut efter kontorstid på fredagar är vi ärligt talat lite nervösa.

Vi håller utkik.

***

Jallavallen på torsdag. Vad var det vi sa? Dock får vi tydligen vänta till efter helgen innan vi vet vilka motståndare det blir. Vårt tips är fortfarande FCK, inte för att det nödvändigtvis är det rätta beslutet rent regelmässigt, utan för att det är det enklaste.

***

Vad gäller träningsmatcherna på Jallavallen har Hammarby tagit sitt kollektiva förnuft till fånga (känns skönt att kunna skriva "Hammarby" och "förnuft till fånga" i samma mening igen, det var ett tag sedan sist!) och beslutat att inte ta inträde. Även om det fortfarande känns trist att behöva resa bort för att se hemmamatcher lär publiksiffran mot Åtvida berg bli något snäpp bättre än mot BP.

***

Dagens överlägset gladaste nyhet - om nu inte budgeten blir bättre än farhågorna - är förstås att Petur är aktuell för spel i helgen. Stor skillnad förstås på att vara aktuell för spel i en träningsmatch och att vara aktuell för Allsvenskan eller Royal League, men det är ändå det första positiva skadebeskedet på ett tag.

Är det inte konstigt, förresten, att snuvan börjar gå i truppen så snart det vankas 600-meterstest..?

3 Comments:

tja, en av de bästa nyheterna på flera år lades ut en sen fredag, den om att AEG beslutat sig för att kliva in helhjärtat i arenaprojektet, så det finns nog hopp...

kb25

3/03/2006 08:00:00 AM  

De förvallar ju lite genom att trycka upp arenaprojektet på Ettan igen... Hur kan det komma sig frågar "vän av ordning".

/Flugan på väggen

3/03/2006 10:25:00 AM  

Flugan: Såvitt vi minns har det legat där ända sedan december.

3/04/2006 12:40:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home