Friday, March 10, 2006

Distraktion

Här till höger ser ni en hastigt photoshoppad version av hur Hammarbys 06-tröja kanske kommer att se ut. Ursprunget är Kappas Iclone-tröja ur 2006 års kollektion. Ev? på Söderst@dions forum grävde fram och gjorde grundarbetet, och vi slängde in reklamen och sabbade en del av helhetsintrycket med benägen hjälp av InterSport och AXA. Tack för det kära sponsorer.
Bortsett från det ser den väl... rätt så schysst ut.
Givetvis kan slutresultatet bli i en annan modell och se helt annorlunda ut, men den här vilda spekulationen är förhoppningsvis något som får våren att kännas lite mindre avlägsen, så här i slutet på ytterligare en mardrömslik, iskall och på det hela taget osedvanligt vidrig arbetsvecka.

Att vi mycket medvetet väljer att försöka gå in i fredagsruset på en positiv not, innebär således förstås inte att vi förträngt de tunga orosmolnen som vi behandlade i förmiddags.

Vi rekommenderar också alla att läsa Jürgen Hingsens (registrerad som Anonym, men han ska ha credd tycker vi, även om det är under alias) kommentar till inlägget som går lite djupare in i redovisningen.

Vi kräver information.
Vi kräver information.
Vi kräver information.

3 Comments:

Är den inte lite... vit-grön?

3/10/2006 05:58:00 AM  

Jo, jag håller med. Fortsätt istället på att göra 2005-tröjan bättre, istället för att göra en ny, vit-grön tröja...

3/10/2006 06:24:00 AM  

Jag kräver historik. Men kanske inte nu. Minns en afroburrig Matte Werner och en Kenta. Båda i gulsvart. När försvann det egentligen?

3/11/2006 12:32:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home