Tuesday, March 07, 2006

Vadderade rum

Det finns dem som mailar och undrar om vi på ...grönvita sidan upp! till slut tvångsomhändertagits och spärrats in av väl- eller illvilliga krafter, antingen i någon mysig viloanstalt med mjuka väggar, eller i de tortyrceller vi alla vet är belägna någonstans i katakomberna under Hammarbys kansli.

Nä, vi är kvar här. Ännu.
Men sammanbrottet är nära.

Det är svårt att skriva något vettigt och substansfyllt om ytterligare en dag när INTE ETT JÄVLA SKIT HAR HÄNT - inte ens när dagen i fråga är exakt 109 år efter ett inte helt oviktigt namnbyte. Ja hurra vad bra, liksom.

Det känns som om det inte blir några kul hårda paket i år...

***

Det ryktas att det faktiskt finns ett exemplar av årsredovisningen på kansliet (sannolikt i så fall gömt bakom ett skåp innanför en lönndörr i den tidigare nämnda tortyrcellen). Har någon djärv Indiana Jones-wannabe möjligen läst den?

Dåliga skämt åsido; Om det inte finns något att frukta i årsredovisningen har Hammarbyledningen ånyo genom sitt tigande lyckats skrämma upp jävligt många supportrar i onödan.
Om det å andra sidan finns något att frukta i årsredovisningen kommer det oavsett vad Hammarbyledningen gör att komma ut förr eller senare och vreden blir mångdubbelt större i och med smygandet.

Skärpning, för i helvete. Öppenhet är fan mediaträning 101.

7 Comments:

Kan vi inte byta situation för en dag. Ni har inte värvat några spelare och ni har inte fått reda på förra årets ekonomiska resultat.

Vi däremot har fått fjolårets resultat. Minus 10 miljoner. Vi har 6 pers åtalade för ekobrott och väntar in en pajkastning dem emellan i tingrätten. Till råga på allt har vi dessutom fått tre nya medlemmar. R. Laul. M Wagner och H. Lundgren är tydligen mina nyaste "kamrater"

Snälla vi kan la byta om så bara för en dag?

3/07/2006 09:27:00 AM  

Vi vill inte byta med er! Ni luktar fisk, pratar konstigt, har ännu konstigare humor och fula färger. Men hör med jyrgaarn, de ställer upp på det mesta!

3/07/2006 09:48:00 AM  

Bäste ordförande Lars Strandberg,
Du är Vd för Sveriges Tidskrifter
http://www.sverigestidskrifter.se
I denna förträffliga organisation finns en hoper av skriv- och talkunniga, många med Bajensympatier. Se nu för f-n till att få in några av dom i Bajenkorridorerna. Det är inte bara Mr and Ms Green/White som misströstar vid den stora klagomur som heter Absolut Officiell Tystnad. Det gör också tusentals andra Bajen Fans. Ropen skalla: Info åt alla!

3/07/2006 11:45:00 AM  

Jag tror inte årsredovisningen är klar ännu!

3/07/2006 02:03:00 PM  

På årsmöte efter årsmöte har en nytillsatt styrelse efteträtt den förra med med samma mantra som den avgående hade när de var nytillträdda:

"Vi ska öka öppenheten mellan styrelsen och medlemmarna","Vi ska öka öppenheten mellan styrelsen och medlemmarna","Vi ska öka öppenheten mellan styrelsen och medlemmarna","Vi ska öka öppenheten mellan styrelsen och medlemmarna","Vi ska öka öppenheten mellan styrelsen och medlemmarna".

Men från bunkern hörs sedan inte ett knyst.

3/08/2006 12:36:00 AM  

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=28636

Det står ingenstans i den ovan återgivna web-adressen att årsmöteshandlingarna ska läggas ut på nätet. Bara ett konstaterande

3/08/2006 06:03:00 PM  

Problemet är faktiskt inte bara tystnaden, utan faktiskt också vad som sägs, och hur det sägs.

3/08/2006 07:04:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home