Monday, March 06, 2006

Ondska

Uppsnappat mellan raderna, med osynligt binärt bläck:

Redovisningen finns tillgänglig på hammarbyfotboll.se mellan klockan 10:00 och 10:20 i morgon. Därmed anser vi oss med råge ha uppfyllt stadgarnas krav på offentlighet.

Inte roligt alls, nej, men så är vi oroliga också.

***

Man hade ju kunnat räkna ut med arslet att stora, mäktiga FCK inte skulle petas ur Royal League på grund av något så futtigt som regler och förordningar. Någon som tror att Hammarby hade behandlats likadant..?
...fast eftersom Hammarby inte kan värva är frågan förstås irrelevant.

Fan vad stingsliga vi är ikväll. Kan förstås ha att göra med bandy, eller handboll, som om det inte räckte med allt elände som ständigt omvälver oss fotbollsextremister.
Detta meningslösa inpass får avsluta en riktig skitdag i Bajenland.

***

Vi skulle i och för sig kunna skriva något om Åtvidabergsmatchen. Om att Samba visade form, PFO likaså och om Peturs efterlängtade tiominutersinhopp.
Men nä; varför vara inkonsekvent?

7 Comments:

Väldigt OT:

Men är det inte så att IFK har valt Loket som ordförande (under psedonym):
http://www.svenskafans.com/
fotboll/ifkgoteborg/artikel.asp?id=117917

Eller ser alla ut så där i regnhålet?

/Flugan

3/07/2006 12:16:00 AM  

Vilka andra regler är det som RL inte vill föja? Kan ett lag ställa upp med fler än elva man på plan? Är det ok med tre målvakter? Måste det finnas fyra domare, eller räcker det med en som kollar matchen på tv?

Använd uefas regler eller lägg ned.

3/07/2006 02:44:00 AM  

Skulle inte kunna vara så spännande att de inte väljer att lägga ut redovisningen på nätet före årsmötet? De skrev ju bara att dokumenten skulle finnas på kansliet? De borde rimligen finnas där, men jag vet inte...

Saxat från Hammarby Fotboll:
"Årsmöteshandlingar med verksamhetsberättelse och föredragningslista kommer att föreligga vid årsmötet samt finnas tillgängliga på kansliet senast en vecka före årsmötet. "

Att FCK klarar sig för en grej som ett annat lag fick 0-3-förlust för förra RL är ju oerhört godtyckligt gjort, men ok, man kan ju fatta att RL inte vill behöva spela bajens första kvartsfinal två gånger.

 

Posted by Linkus

3/07/2006 05:06:00 AM  

Linkus

Har funderat i samma banor, och OM det är så som du skriver så kan det bara vara pga negativa överraskningar. Annars förstår jag inte alls hur de tänker?

von_oben

3/07/2006 05:21:00 AM  

Handlingarna finns på kansliet - i _ett_ exemplar.

Fler kommer, och kommer skickas ut, i morgon, enligt uppgift.

3/07/2006 05:32:00 AM  

von_oben

Får nog hålla med om det, men det kan ju kanske finnas andra skäl också att smyga lite. Om man tar på sig de riktigt positiva glasögonen kan man hoppas att de tänkt så att med en positiv överraskning så har de ju först skapat ett rejält sug som sedan kan vändas i eufori och trevlig publicitet, nåja... känns inte alls långsökt... Nåväl, vi får väl se.  

Posted by Anonymous

3/07/2006 08:47:00 AM  

bara för att klargöra var det jag som skrev inlägget riktat till dig von_oben. 

Posted by Linkus

3/07/2006 08:49:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home