Wednesday, March 08, 2006

This just in

När man trodde att det inte kunde bli värre, så dyker det upp uppgifter på Söderst@dions forum att Joakim Jensen gick av dagens träning med en misstänkt skada i - trumvirvel - baksidan av låret.

Om det stämmer består Hammarbys backuppsättning just nu av följande manskap:

Friska:
Suleyman Sleyman (om man bortser ifrån att han egentligen skulle ha opererats i vintras)
Fredrik Stoor (påstås vara frisk, även om han varit fullständigt ur slag sedan årsskiftet)
Max von Schlebrügge (man får vara glad för det lilla)
Isak Dahlin (lär nog inte spela i HTFF i år...)

Halvskadade:
Petur Marteinsson (ingen ska slå i oss att någon som "kanske håller i 30 minuter" för några dagar sedan håller i mer än en halvlek nu)

Skadade:
Joakim Jensen (återstår alltså att se)
Klebér Saarenpää (knät - igen, "löparknä" borta på obestämd tid)
David Johansson (korsbandet, tillbaka i sensommar i allra bästa fall)
Sebastian Senatore (egentligen också HTFF-spelare, men vad fan. Har hur som helst fått bakslag på sin höftskada. Kan vara borta ett bra tag)

Rätta oss om vi har fel, men är inte den situationen ett par snäpp värre än i somras? Nu har vi två ordinarie backar, en fullständigt oprövad junior och en reserv som är i en minst lika djup formsvacka som den här bloggen tillgängliga *) till en tävlingsmatch mot Skandinaviens mest namnkunniga lag. Och försvaret är alltså vad som påstås vara vår starkaste lagdel.

Ska man försöka se något positivt i det kompakta mörkret får det bli att Bajen alltid brukar göra sina starkaste insatser när oddsen är som mest emot dem.

Vi ska ändå skärpa till oss och avsluta på ett par positiva noter...
Dagens hjälte: Pétur. Skönt att han blickar framåt igen.
Dagens låt: D'Ream - Things Can Only Get Better. Tacka fan för det.

*) Plötsligt slår det oss att vi inte har en jävla aning om ifall Isak Dahlin överhuvudtaget är spelklar för Hammarby...

2 Comments:

Ta detta inte som ett löfte, men jag är rätt säker på att Isak Dahlin sa i intervjun när han just anlände att han var aktuell (iallefall fanns att tillgå) nästintill omgående... 

Posted by Kenta

3/08/2006 07:59:00 AM  

Troode det var Howard Jones som stod för Things can only get better ....men det finns ju många alternativa låtar till var låt som spelats in genom eonerna.... 

Posted by Mr_Sorgatz

3/08/2006 09:57:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home