Tuesday, March 14, 2006

Det ryktas... *)

...att Hammarby Fotbolls säkerhetsdetalj just nu genomför en intensiv inringningsjakt av de ansvariga för snöbolls-chock-attacken vid kansliet under tisdagens eftermiddag. Tips från vanligtvis välunderrättade källor gör gällande att förövarna är medlemmar i den ökända firman Hammarby Fotboll AB, och enligt en av de teorier utredarna arbetar efter har de inte agerat på eget initiativ, utan på direkt uppdrag av den närmast mytologiska skuggfiguren AL Capone, mer känd som "Dvärgen" i fotbollskretsar.

Teorier om att motivet bakom den skändliga gärningen skulle vara en hämnd för att ett stort antal av "Dvärgens" fotsoldater på senare tid hastigt ryckts bort utan att några förstärkningar tycks vara i sikte, avfärdades dock från en centralt placerad källa som "lika vilda som barnsliga spekulationer".
En annan teori som nämnts i sammanhanget, är att den krullhårige förövare som enligt ögonvittnesrapporter skall ha synts i främsta ledet och ha skrikit instruktioner till de andra hejdukarna på bruten norsk-svenska, är missnöjd med att ha fått ett kontrakt utlagt på sig och därför själv planlagt hämndaktionen.
Inte heller detta har vi dock lyckats få bekräftat.
Gudskelov för det.

*) Jisses vad dekadenta vi känner oss nu.

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home