Wednesday, March 14, 2007

Vårtecken

Solen skiner, termometern är uppe på tvåsiffrigt (plus) och det är visst ett årsmöte idag. Tony Gustavsson kommer att vara där och det finns många frågor att ställa till honom. Det finns jävligt många frågor att ställa överhuvudtaget. Om arenor, tröjsponsorer, försäljningar, arenor, nyförvärv, budgetar, arenor, träningsmatcher, indragna vänsterkanter och det famösa löftet om att truppen 2007 skulle bli starkare än 2006.

Du som är medlem i Hammarby Fotboll (för det är du väl?), gå dit och gör din röst hörd.

Det enda vi vill slippa höra att det snackas om är 28/8. Missförstå oss rätt. Det hände. Det kostade en jävla massa. Och det får aldrig aldrig aldrig hända igen. Men vi måste börja se framåt någon gång.

***

Ari do Nascimento Barros enda avtryck i den brasilianska fotbollshistorien verkar vara att han just nu avtjänar en 120 dagars avstängning för att ha "brukat fysisk aggression mot en matchfunktionär". Karaktären påstås ju ibland vara ett viktigt kriterium när Hammarby värvar en spelare, men som Peter Antoine eller Liston eller någon sa*) en gång: Har man ingen karaktär får man vara en karaktär.
Fast han tränar ju bara...

***

En sak vi glömde att nämna i förra inlägget. I förrförra inlägget efterlyste vi externt kapital, för vilken gång i ordningen minns vi inte, och "helst igår".
Ska man tro Osynliga Handens uträkning har vi blivit retroaktivt bönhörda.
Intressant. Låt oss hoppas att det inte är en engångsföreteelse.

***

En annan sak vi glömt att nämna: Jeffrey Aubynn ska vara på väg till OB i Danmark, eller, förstås, till Ålesund. Ständigt detta Ålesund. Det känns ju verkligen som ett stimulerande kliv uppåt i karriären.

*) Okej, ingen av dem sade det. Men de BORDE ha sagt det.

2 Comments:

Rydbrink antydde för ett tag sedan att AEG har några företag i sin portfölj som kan vara intresserade av arenanamnet.
Efter en snabb titt på AEG:s hemsida syns två arenor/teatrar under namnet NOKIA. Jo vars.

Dessvärre syns även Mc Donalds bland samarbetspartnerna. Blotta tanken på att Hammarbys hemmaplan skulle heta Mac Arena får våren att återgå till mörkaste vinter. Brrr

3/14/2007 09:38:00 AM  

Hakka Pellitta Arena...

3/15/2007 01:50:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home