Tuesday, March 06, 2007

Leva vidare

Ingenting särskilt har hänt sedan sist, och med tanke på hur den allmänna stämningen var i Bajenland när vi senast hördes av är det att betrakta som något ytterst positivt. Projekt Bajenfrid 2007 fortsätter, om än lite mer diskret - att trotsa skandalskriverier är en sak, att trotsa den mäktiga Träningsmatchguden är en helt annan. Uppenbarligen.

Vi får väl se om projektet överlever morgondagens förmodade bokslutsrapport.

Saker att glädjas åt sedan sist:
- Petter Andersson är inte jätteskadad.
- Bandyn lever, mot alla odds.
- Handbollen har ett par toppnamn nästa år också.
- HTFF har hittat målet.
- De värsta svartmålningarna av Hammarby för det här drevet verkar ha lugnat ner sig (även den mest ihärdige mobbare tröttnar till slut, kanske). Till och med AgentDirekt skaffar sig andra måltavlor (men vi noterar en distinkt avsaknad av uttryck som "mobbar" och "fryser ut" i den texten. Magro har väl ingen svensk agent, som någon klarsynt person uttryckte det). *)

Dagens krislag: Brommapojkarna. Det är pinsamt uppenbart att ni toppat formen åt helvete för tidigt. Med detta sagt så tippar alla er sist ändå, så ni har inget att förlora.
Jaja, självdistans.

*) Vi vet, vi ska avhålla oss från medieanalys, men det här var så vagt Bajenrelaterat att det kändes värt att rucka lite på principerna.

4 Comments:

En bagatell i sammanhanget men ändock en litet tomtebloss i Södertunneln är att Nike har ett par ruskigt snygga vita dojor med diskret bajengrön dekor. Spanade in dom på lunchen i en skoaffär på Hornsgatan ett stenkast från den fortfarande Kappa-späckade supportershopen.

Sedär, ett bidrag till högen med positiva Bajen-nyheter...

3/07/2007 04:48:00 AM  

Vad heter skoaffären?

3/07/2007 05:42:00 AM  

Skovision. Men det finns många andra bra skoaffärer både på Södermalm och i övriga världen.

3/07/2007 09:33:00 AM  

Hur mycket kris hade det varit i Bajens backlinje om man släppt in fyra mål mot Gefle? Det är ju nästan lika mycket som fem mot BP...
Jaa jag vet att vi va totalt utspelade och bara gjorde 1 men ändå, skönt att inte bara Bajen släpper in en massa mål.

Bandyn är ju jätte positivt! :-)

3/07/2007 11:20:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home