Tuesday, February 20, 2007

Vem i Femman

Upprepade datorhaverier har hållit ...grönvita sidan upp! av banan under helgen. Nu har vi så att säga lite att jobba ikapp. Detta inlägg behandlar fredag-lördag.

Eftersom det inte finns något positivt att säga om fredagens träningsmatch annat än att matchtiden 14:00 var idealisk med tanke på att vi och många andra slapp se eländet (okej, matchen finns på nätet, men, vi kommer nog inte att titta på den)känns det bra att ha annat att gaffla om. Tröjnumren är här.
Charlie Davies fick nummer 10 (har vi fattat tilldelningsrutinerna rätt hade Eguren fått den om han velat, och denna utpräglade "varannan kille"-tröja ger förhoppningsvis sin nye innehavare samma skjuts som den gav Bakircioglu snarare än Erik Johansson).
Bortsett från
11 Juliusson
och
13 Dahlin
är det i övrigt ganska väntat. Isak får en mycket tung tröja att fylla ut.
Är man fin i kanten kan det väl framstå som lite ogint av Benny att "stjäla" ettan, men själv skulle man väl ha gjort likadant.
Och det känns på något sätt lite bra att Castro tar 22:an. Den har ju haft ett ganska bra track record de senaste åren.

Sedan är det då det där med nummer fem...
"Fem och tröjmysteriet" skulle det här inlägget också ha kunnat heta. Direkt började ryktet gå att numret skulle vara vikt åt en tidigare innehavare av just det numret som för närvarande försmäktar på bänken i The Championship. Vi trodde inte på det tidigare, och vi tror det inte nu heller.
Vi hoppas dessutom att numret inte är vikt för Alexandros Pappas, men har man varit med ett tag så vet man att inget kan uteslutas när Bajen för en gångs skull är på värvarstråt. Pappas vore en Fischbein-värvning, och ni minns väl vem som övertog tröja nummer fem efter den där ytterbacken..?

(fotnot: Jaja, vi vet att Hammarby förhandlar med en annan ytterback, och att det har spelats en match till med lite trevligare resultat, men det tar vi i nästa inlägg.)

5 Comments:

Skrev det här tidigare men du såg nog inte... Är bara nyfiken!

"En liten fråga, men väldigt off-topic, varför länkas det inte till sthlm-södra eller bajen fans (eller någon supportergruppering för den delen) i länkarna på den här bloggen?"

Man ska froda Bajen-familjen!

2/20/2007 02:38:00 AM  

Skönt att det snackas fotboll här igen och inte bara strandade löneförhandlingar.

2/20/2007 09:56:00 AM  

Blir det Degerforskillen blir det väl snarare "Vi i femman". Då ställer ju genast sig man av ordning frågan: Vem ska vara pappa Mark Levengood i så fall? Gud (eller vem man nu ska be om sånt här till) förbjude Pappas...
En pappa behövs verkligen i den unga backlinjen...

Kul med Dahlin. Tror han kan bli riktigt bra!

2/20/2007 11:13:00 AM  

Jag anar att Grönvita... inte länkar till några supporter-organisationer mycket på grund av det som hände i efterdyningarna senaste Söderstadion-derbyt, men jag kan ha fel...
Man ska ignorera de som sabbar för Bajen-familjen!
Vi behöver en vänsterback. Han behöver inte vara lång. Men han måste vara bra.

2/20/2007 03:49:00 PM  

intebara: Nja, riktigt så enkelt är det inte.

Men för att besvara frågan i korthet det handlar väl om en blandning av slentrian och lathet och aktiva val.

Hela länklistan är sorgligt ouppdaterad i dagsläget. Den står som nummer Nhleko på priolistan.

2/20/2007 10:19:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home