Sunday, February 04, 2007

Visioner och skräckvisioner

Det internationella transferfönstret slog igen nästan i tysthet för ett par dagar sedan, och även om vi inte har stenkoll på eventuella lokala variationer i Förenade Arabemiraten så gissar vi att vi kan börja lugna ner oss lite i fråga om spelare ut-kolumnen.
För Paulinho är. inte. på. väg. till. Helsingborg. Idag heller.

Nog för att vi har tillräckligt att oroa oss för ändå. Och spelare in-kolmnen är en helt annan sak.

José Monteiro de Macedos knäskada ska undersökas närmare i början av nästa vecka, men vi minns med oro att det inte var någon större fara med David Johansson förra vintern... heller.

Efter långa och krångliga förhandlingar skriver Hammarby kontrakt med Allsvenskans bästa mittfältare, och verkar nu helt inställda på att sätta honom som mittback. Bara i Bajen.
Även om mittfältet ser rätt starkt ut oavsett vilket.

***

Kan vi bara överleva det här året så ser framtiden ljusare ut. Det Appelqvist säger i helgens Agent Direkt-intervju, som väckt en del uppmärksamhet, är egentligen inget nytt utan har sagts sedan inriktningsbeslutet togs förra vintern. Men det är väl en liten PR-kupp att en artikel som säkert egentligen skulle ha handlat om spelarflykten fick ett helt annat fokus. Har den där medieträningen kommit igång?

Nu är det hög tid att informera om arenaprojektet även från Officiella, för övrigt. Men vi har ingen anledning att tro annat än att det fortsätter gå smidigt, vi har i alla fall inga indikationer på motsatsen.

När arenan väl står på plats och börjat dra in cash till Bajen kommer vi att vara glada över att det tog sån jävla tid.
Hade det byggts ett nytt Söderstadion på 90-talet hade Bajen fortfarande varit tvungna att hyra in sig hos staden, inte haft något att göra med drift och kringförsäljning. Alltså samma läge som idag, visst, med fler platser men med fan så mycket högre hyra (tänk Globen). Med den skillnaden att Bajen hade varit fångar i den situationen i 30 år till.

5 Comments:

Emil Johansson från DIF är han verkligen en förstärkning.

På gång till Bajen säger dom i Degerfors.

2/04/2007 04:21:00 AM  

nu händer det grejer igen, jeff i frysbox - och jag som naivt trodde han var sliten efter sydamerika :( och sen en hyfsat strulig men kanske jäkligt bra offensiv ytterback på prov. Pappas har fått både ros o ris - allt från "slö och drar på sig frisparkar och varningar" till "en Bobbie Friberg da Cruz med ständig formtopp". 

Posted by micke

2/06/2007 04:09:00 AM  

Vadå Jeff och frysbox?

Han har en sträckning eller? 

Posted by slumpen

2/06/2007 04:33:00 AM  

Pappas?

2/06/2007 04:38:00 AM  

pappas: http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=30097

jeff: http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,993359,00.html

micke

2/06/2007 04:43:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home