Monday, April 17, 2006

Kramp

Match om ett par timmar och de representanter från ...grönvita sidan upp! som över huvud taget är spelbara och befinner sig inom landets gränser kommer inte ens att ha tillgång till radio. Som om det inte var ångestfyllt nog ändå.

Kanske är det påskdästhetens oförstånd, men ångestklumpen i magen är inte så stor som den brukar vara inför en bortamatch mot Malmö. Så har vi inte känt sedan...
...hösten 2003. Aj fan.

Laguppställningen blir väl sannolikt namnmässigt till 10/11 densamma som i de två inledande matcherna. Det finns rätt många alternativ till vem som ska gå in i stället för Jeff, men stalltipset är att PFO tar vänsterflanken och Erkan högern. Som det brukar vara.

Vi tror inte att en Sulan som fått upptakten förryckt av skador petar Dubbel-Gurra. Ännu. Men det känns skönt att han finns på bänken igen.

***

De senaste dagarna har pressens representanter nästan slagit knut på sig själva i sina försök att hylla Björn Runström och passat på att påpeka att de själva visst inte kallat honom "filmare" sedan sommaren 2004. Särskilt har detta varit tydligt i Expressen. Kanske inte så konstigt, för med tanke på hur många vakanser det i nuläget finns på Expressens fotbollsredaktion har vi full förståelse för att vikarierna i möjligaste mån försöker framställa sig som vidsynta och fotbollskunniga.

Frågan är förstås om det är sådana egenskaper som vidsynthet och fotbollskunnighet som redaktionsledningen letar efter...

0 Comments:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home