Monday, April 10, 2006

Hell freezes over

Man vaknar och ser snö. En jävla massa snö.
Fingrarna har fastnat i gordiska ångestknutar.
Det är jävligt svårt att skriva då.

Så mycket kringsnack som man inte orkar läsa. Men det talas om Quirinio, om Paulinho, om Runström, om Gunnarsson, om Petter, om Arneng, om Aubynn, om Barsom, om PFO, om Batan, om Petur, om Johannesson, om Jensen, om Jonson, om Linderoth, om Jonevret, om 4-4-2 och om 4-3-3, om frågetecken och utropstecken och semikolon och om tifo eller brist på tifo.

(det talas väldigt lite om Max, av någon outgrundlig anledning)

Hammarby är favoriter i de flesta proffstyckares ögon. Det gör saken ännu värre.

Vi mår så jävla dåligt.

***

Som om det inte räckte med derbyångesten fortsätter arenafrågan att stötas och blötas i det knäpptysta. Knäpptyst är i och för sig att föredra efter förra veckans vanvettiga utspel. Den här debattartikeln från City träffar precis mitt i prick, trots att den är skriven av en politiker.

***

Hans Linné är död. Vad fan är det som pågår?

5 Comments:

Tycker Fredrik Malms delvis välformulerade debatt-artikel faller som en sjunkbomb när han gör partipolitik av det. Inte fan kom vi raskt närmare en ny arena under den borgerliga majoriteten? Behovet har väl knappast uppstått som en överraskning sen senaste valet?

4/10/2006 02:09:00 AM  

Anonym: Förvisso inte, men då hade vi inte AEG som en aktiv intressent i ryggen heller.

Vad gäller partipolitiken har vi ett inbyggt filter, men konstaterar att artikeln pekar på exakt rätt punkter i sakfrågan.

Stockholmsfotbollen kommer att gå exakt samma väg som stockholmshockeyn om klubbarna inte släpps in som aktiva delägare och partners.

4/10/2006 02:17:00 AM  

Det var väl så att innan AEG kom in i bilden på ett mer aktivt sätt var även Hammarbys linje att Stockholms stad skulle bygga om/ut/nytt. På den tiden fanns det nog större chanser att socialisterna skulle nappa, medan de borgerliga knappast ville satsa skattepengar.

Med ett helt eller delvis privat alternativ ligger det nära till hands att tro att det skulle kunna gå som i Solna med motsvarande politiker i stadshuset. (s) har ju hela tiden pratat om 50.000-förslaget. Jag kan inte minnas att (m) och (fp) var lika tydliga innan AEG började sin lobbyverksamhet.

Det tycks alltså vara AEG och synen på dem som är skillnaden.

4/10/2006 02:40:00 AM  

Okej, borgarna kanske har en AEG-vänligare attityd.
Om det sen var rätt att sälja ut klubben till AEG eller inte, är en annan fråga.
Vilket nödvändigtvis måste besvaras med en motfråga: hade vi sålt oss till AEG för kaffepengar om vi inte hade haft videojugge-skulder och annat tjafs i bagaget?

Det mest rätta hade varit att låta Göran Paulsson och några till betala kalaset.
Kolla gärna in den här gamla godingen till länk...
http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=27051

4/10/2006 05:57:00 AM  

Anders Gustâv 59 år, hjärtinfarkt, Hans Linné 61 år, hjärtinfarkt. Det finns många fler. Stressade svenska män som lever ett osunt liv.

4/10/2006 07:57:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home