Monday, April 03, 2006

Nya dumheter

Det är gunås inte bara Annika Billström som säger konstiga saker. Här är ett par praktexemplar i grodfacket från dagens skörd.

JämO:s senkomna tuppjuck (ursäkta uttrycket) om svensk bojkott av Fotbolls-VM har redan sågats grundligt och vältaligt på annat håll (vi rekommenderar Johan Esks krönika i DN) så vi nöjer oss med att konstatera att det snart är överspelat.

Och Expressens artikel om PFO är inte bara extremt vinklad utan även gripen ur luften, och förmodligen fullkomligt åt skogen. Han spelar i morgon, det är vi relativt säkra på. Antingen på höger yttermittfält eller på topp. Och även om kontraktsförhandlingen har förutsättningar att bli... spännande, är det knappast kört. Inte ännu. Oavsett vad lösnummerjägarna vill få det till.

Är inte Mats Bråstedt filmrecensent egentligen, förresten? Han kanske borde hålla sig till det fortsättningsvis, i stället för att fiktionalisera Hammarby.

Varför säger folk saker?

5 Comments:

Vad ni tjatar om en ny arena...
Behövs det verkligen, allvarligt talat?
Vad är det för fel på Söderstadion som den är?
Jag har alltid trivts där.

4/03/2006 05:59:00 AM  

jag får en massa kinesiska tecken när jag ska skrtiva inlägg/kommentarer?

4/03/2006 06:00:00 AM  

anonym 1: Söderstadion är helt okej, om Hammarby inte har för avsikt att någonsin ta SM-guld igen i framtiden.

Om tio år kommer Allsvenskan att vara hockeyfierad. Alla landsortslag som spelar i Allsvenskan kommer att ha helt eller delvis egenägda arenor där de kan dra in många miljoner i sidointäkter och öka omsättningen. Elfsborg var bara början. Antingen är vi med när tåget går eller så kan vi börja ställa in oss på att fotbollslaget går samma väg som Hammarby Hockey.

Särskilt som vi kan vara rätt säkra på att AEG kommer att dra sig ur Bajen fort som fan om de inte får vara med i arenaprojektet...

Just nu har Eskilstuna City betydligt ljusare framtidsutsikter än Bajen.

4/03/2006 06:06:00 AM  

...om Billström får sin vilja fram.

4/03/2006 06:06:00 AM  

Pfo bänkad? Var har dom fått det ifrån? Det är ju snarare Erkan som fått se sig petad av Samba den senaste tiden...

4/03/2006 06:38:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home