Monday, March 20, 2006

Viva la revolucion

Migrationen fortsätter mellan HTFF och Hammarby. Idag fick vi svart på vitt på något vi surrat om rätt länge, nämligen att nästa junior att ta det allt kortare klivet in i A-truppen är Sebastian Castro-Tello, nyss fyllda 19, landslagsman för P87 och en kille som Anders Linderoth namedroppat som en framtida storspelare sedan upptaktsmötet på Kvarnen våren 2004. Under de två år som gått sedan dess har han alltså blivit landslagsman, byggt på sig en hel del muskler och visat, att även om han kanske inte är färdig för regelbundet Allsvenskt spel ännu, så är ambitionerna redan högre ställda än så.

Castro-Tello får nummer 25 och har skrivit ett treårskontrakt - ett alldeles äkta treårskontrakt som innebär att han tillhör Bajen till och med säsongen 2009.

Här skulle vi fara ut i en lång utläggning om Bajens framtida mittfältspar bestående av den explosiva kombinationen Kennedy-Castro, men när vi idkat nödvändig självcensur var allt som återstod en mening: Och Grisfotbollsbukten ligger någonstans i närheten av Ölandsbrons västra fäste. *)

Vilket för övrigt fastställs av Mikkel i den där Expressen-intervjun vi raljerade över i morse, och som alltså kom ut på nätet till slut.

***

Sebastian Castro-Tello kommer, om vi har fattat det rätt, att åtminstone fram till VM-uppehållet matchas i HTFF. Exakt hur den konstruktionen ser ut, och hur väl det rimmar med övergångsreglerna, vet vi faktiskt inte. Därför ska väl kanske inte Linderoths fromma förhoppning om nyförvärv anses vara uppfylld i och med det här, även om vi fortfarande - av uppenbara skäl - misströstar...

Men Linderoths tro på nyförvärv har väckt slumrande spöken till liv.
Kvällens vildaste Silly-rykte i internetbajarsfären, av sådan där klassisk natur som på något sätt alltid dyker upp när man är svältfödda på nyförvärv, var att Bojan Djordjic siktats på ett Södermalms-café i ivrigt samspråk med oidentifierade personer iförda Bajen-nål (!).

Ja, vi vet precis hur larvigt det låter, och vi hyser givetvis en sund skepsis till rykten av den här naturen (speciellt som Bojan Djordjic känns som ett måttligt spännande namn numera - och att han är inbiten AIK-are, vad nu sådant betyder i dessa dagar).
Å andra sidan hånskrattade vi åt Arlandaspionen också.
Publish and be damned.

---

EXTRA! EXTRA! **) Senare under kvällen inkom en ögonvittnesrapport från Söderst@dions egen bildtrollare, Photoshoppar-Nacka himself, Belize City. Han uppger följande: Såg Bojan snacka med ett par lirare på ett fik i Sthlm.. Kunde dock inte se ifall det var TA, eftersom ett stökigt gäng skymde sikten hela tiden... och producerade följande skakande bildbevis.

*) Det borde vara motivering nog till varför resten självcensurerades. Eller hur?
**) Om Djordjic-ryktet ska tas med en nypa salt, ska avslutningen på detta inlägg givetvis tas med hela jädra Salt Lake City.

7 Comments:

Något säger oss att det här är det ultimata bildbeviset på att en bild säger mer än tusen ord.

Och är det dessutom sant är vi till råga på allt mållösa.

3/21/2006 01:27:00 AM  

Vore det sant är vi inte mål-lösa så länge till...;-)

3/21/2006 04:00:00 AM  

Är det en slump att det görs google-reklam för antialkoholistsidor här på grönvita?

3/21/2006 05:00:00 AM  

Totte: Reklamen anpassar sig efter läsaren. ;)

3/21/2006 06:24:00 AM  

Finns det något forumryktet som gvsu inte skulle välja att ta upp? Sänker inte det trovärdigheten något enormt på sidans eventuella krädd att ta upp alla skitsaker som spys upp på sv. fans? 

Posted by tacksam för svar

3/21/2006 08:44:00 AM  

"tacksam för svar": I det här fallet försökte vi väl i första hand få in en lättsmält komisk poäng.

Om detta inte framgick för läsaren beklagar vi jättejättemycket...

3/21/2006 09:06:00 AM  

till tacksam för svar

tack för din kommentar det gjorde min kväll lite roligare, humorn är död länge leve humorn!

3/21/2006 04:40:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home