Tuesday, January 03, 2006

Det finns lån och det finns lån

Haris Laitinen spelar sannolikt i Norrköping nästa säsong. Det känns som en lättnad att det mycket riktigt är fråga om ett lån - även om Haris hade ett tufft 2005 har han tidigare visat på en potential av ett slag som motiverar att han borde få några chanser till att slå sig in i Hammarby.

Enligt uppgift är en förutsättning för utlåningen att Haris väljer att förlänga sitt kontrakt med Bajen, som i dagsläget går ut 2007. Det låter mycket vettigt, det också. Samma strategi användes för övrigt när Nadir Benchenaa lånades ut till Örgryte inför förra säsongen.

Man undrar dock om Nadir, nu när han kan komma att lånas ut igen, och Nichlas Hindsberg, som nu går in på sista året av sitt skadebesudlade treårskontrakt, omfattas av samma krav.
Knappast, va..?

3 Comments:

Trist om Haris lånas ut. I de matcher jag sett honom spela har han alltid bidragit med nåt konstruktivt, arbetat hårt, varit orädd och vågat gå på mål.

1/03/2006 12:59:00 AM  

En anledning till att gå och se Peking och Väsby mot Peking i SE i alla fall. Haris blir en stor lirare i Bajen efter att ha fått sitt Pekingår. Skulle han mot all formodan inte bli det sitter i alla fall inte felet i bristande förutsättningar utan i förmågan att slappna av och släppa loss sitt kunnande. Go Haris Go 

Posted by Anonymous

1/03/2006 01:10:00 PM  

Haris största fel är väl utanför planen, om jag förstått allt. Då är Norrköping perfekt. Där finns inget roligt att göra, förutom fotbollen.

1/03/2006 10:37:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home