Wednesday, October 05, 2005

När allt som fanns att säga redan var sagt

De efterlysta positiva Hammarbynyheterna lyser så här långt med sin frånvaro, om man bortser från att Paulinhos skada kanske, kanske kan vara läkt till Göteborgsmatchen. Men det tar vi, med hänsyn till tidigare skadeprognoser, med en nypa salt tills motsatsen bevisats.

Efter många om, men och konspirationsteorier klargjorde Officiella en gång för alla att Runström tackar nej till U21 p g a sjukdom. Det fick naturligtvis inte stopp på teorierna - ett tecken så ont som något på den ständiga förtroendekrisen mellan ledning och supportrar. Dock - vet inte alla att sjukdomar tenderar att komma vid olämpligast möjliga tillfälle?
Nu är han tillbaka i träning, åtminstone. Återstår att se om det betyder att han är aktuell för spel.

Vad gäller kontraktsförhandlingarna finns det väldigt många tvärsäkra påståenden från väldigt många "säkra källor" i svang ute på nätet. Vi undviker tills vidare att bidra till ryktesspridningen mer än nödvändigt, och nöjer oss med att än en gång be en stilla bön och återigen påpeka att oavsett hur mycket klubben anser sig ha råd att betala för att förlänga Björne, måste det vägas mot vad det kostar att inte göra det.

Gunnar Heidar Thorvaldsson var härom året ett av namnen som Hammarby ryckte i (den där intensiva, spännande jakten som till slut utmynnade i... Aluspah Brewah). Tydligen föll det i första hand på att han, som på Island vid sidan av fotbollen försörjde sig som fiskrensare (jo!) tyckte Stockholm var för stort och otäckt. Då vet vi - alla rensar fisk i HBK. Också.

Kvastarna får åka till Lens och Bukarest. Vi är avundsjuka, lik förbannat.

2 Comments:

Jag måste säga att det känns oerhört skönt om Thorvaldsson verkligen har tackat nej med en sån definitiv motivering. Så att det inte fanns nåt vi kunde göra. Jag sa efter Halmstad hemma att det är precis killen vi letar efter, och det var ju ändå innan han börja göra hattrick i varje match...

Alla på Island jobbar med fisk eller litteratur. 

Posted by Anders Th

10/05/2005 09:15:00 AM  

Yttrligare ryktesspridning:
Runan var så säker att han skulle komma överens med Bajen att han tackade nej till konkreta kontraktsförslag från klubbar i Norge, Holland, Schweiz och Turkiet medan fönstret var öppet i somras. Då han kom till slutförhandling för någon dryg månad sen och försökte förhandla en del villkor var det tvärnobben på rubbet och så var man så korkade att man sa till honom att "då det blir det ingen fortsättning i Bajen" trots att man visste att utländska klubbar var ute efter honom. Så nu sitter man rätteligen i skiten och Runan kommer inte att bestämma sig förrän en bit efter säsongen och inte innan han har pejl på vad utlandet erbjuder. Han påstås iofs inte vara speciellt sugen på att sticka utomlands efter sina 4 år i Italien. Han kommer förhoppningsvis att förlänga.....OM inte rätt liga och rätt klubb dyker upp med ett bud "You just can`t refuse". 

Posted by Spettsade Öronen

10/05/2005 09:54:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home