Friday, February 08, 2008

to sleep, perchance to dream

Långfredagen kom tidigt i år. Det här var ytterligare en sådan där morgon då vi möttes av beskedet att RAMI SHAABAN ÄR KLAR FÖR HAMMARBY och vid det här laget har det fan stått precis överallt. Utom på det enda ställe som, i sammanhanget, räknas. Nämligen Officiella. För...

...inget...är...klart...förrän...det...stått...på...Officiella...gnnhh...

***

Vad kan man säga om Finlux? Fan vet, men nu är de här och de betalar (hur mycket vet vi inte, men det är i alla fall i konkreta kronor) och Sverigechefen uppges vara tokbajare vilket junte kan vara fel. Så vi lämnar över ordet till Ljungström i stället. Matchtröjan vill vi gärna se snarast, för övrigt.

***

Innan Olof Lundh dissar någon spelares frisyr bör han ta sig en lång och självkritisk blick i spegeln. Backslick är aldrig coolt, och särskilt inte när man är 40+, och kombinerar det med glasgon som bara ett fåtal högpresterande gangstarappare kan bära upp, och knappt ens de.
Därmed inte sagt att spelare med varierande grad av tonsur (särskilt överkammad tonsur) inte bör överväga noggrant att skala av det. Bara för att Zinedine Zidane lyckades kombinera en uppstickande flintskalle med åtminstone tidvis bibehållen coolhet betyder inte det att någon annan, alls, i hela vida världen, gör det.

***

Slutligen. Härom dagen ska Kristina Axén Olin ha sagt på ett fastighetsseminarium att detaljplanen för Hammarbys nya arena är färdigfinansierad och ska presenteras inom en månad. Eftersom alla våra 35-dygnsprognoser tycks sluta i dimma nöjer vi oss med att konstatera att det är mycket nu.

I morgon är det lördag.

1 Comments:

Jag har en ganska god vän som även råkar vara bajsnödig AIKåare, och som gärna talar om att Rami minsann varit medlem i Black Army. Jag googlade detta ganska friskt och hittade inga bevis, men ok. Han har kanske sett honom. Så jag talade om att Rami även stått i Djurgårn. Och ville sedan säga: Vem fan bryr sig? Killen verkar ju ha siktet inställt nu i alla fall! Men vågade inte innan det stått på Officiella.
Man kan ändå vara säker på varför det kommer upp. Mycket obehagligt för alla andra att Bajen kan få Sveriges bästa målvakt.

2/08/2008 07:54:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home