Monday, February 11, 2008

Flams mellan raderna

Det finns ju någon form av presskonferens kanske, möjligen, eventuellt inplanerad i en nära framtid på ett kansli nära dig, som vi bajare kanske, möjligen, eventuellt är lite spattiga i väntan på. Vi kan hur som helst redan nu avfärda ryktet att den uppskjutna presskonferensen beror på att en målvaktströja hade ett a före b snarare än två a före b. Det ryktet är lögn, eller åtminstone betydligt överdrivet (den lilla osäkerheten i sammanhanget beror endast på att vi själva inte sett tröjan i fråga). Förlåt, men vi kunde inte låta bli.

***

Har man sagt (två) a får man förstås säga b. Det handlar givetvis om Rami S-h-a-a-b-a-n och eftersom vi är världens erkänt sämsta tippare tippar härmed ...grönvita sidan upp! att det inte blir någon presskonferens i morgon heller. Särskilt inte strax efter lunch.
Så, då var det kirrat. Önskar att vi hade kommit på det tricket i fredags.

***

Hammarby, minus Suleyman Sleyman (väntat) och Erkan Zengin (oväntat) har landat i Los Angeles. Vad gäller Erkans akuta flygskräck utsträcker vi vår sympati och förbannar alla artiklar om 50-årsminnet av Busby Babes från de senaste dagarna. Det kan inte ha hjälpt till, för att uttrycka det milt. Det ställer förstås till det en aning, även om Erkan och åtminstone halva det övriga mittfältet bör känna varandra rätt bra sedan tidigare. Det hade varit ännu tristare om det varit Claudio Dadomo.

***

Apropå uruguayaner: Det finns bara en Sebastian Eguren och direkt ivägkommen från den svenska försäsongen tog det honom bara en vecka att spela från start i Villa-r-r-e-a-l. Den svenska försäsongens betydelse är gravt underskattad. Eller möjligen Egurens betydelse. Nåväl. Vi får se om vi får se honom i Bajentröjan i sommar, eller om det dröjer några år till.

***

Vad gäller Jeffrey A-u-b-y-n-n: Good jävla riddance. Och eftersom han bara söker uppmärksamhet kommer hans namn, oavsett stavning, förhoppningsvis aldrig att behöva nämnas i denna blogg igen.

***

Vi repeterar. Ingen presskonferens i morgon. Särskilt inte strax efter lunch. Tippat. Offentligt. Geddit?

1 Comments:

ÄNTLIGEN!! Du vet ju broder att för att något skall hända MÅSTE du få fel. Tack och åter tack!

Presskonferens efter lunch i morgon alltså!

F.......n

2/11/2008 01:34:00 PM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home