Sunday, April 01, 2007

Aprilvindar

Det blir inget aprilskämt på ...grönvita sidan upp! i år. Visst hade vi uppslag; namnförvirringen kring Richard Kingson-Kingston-Faruk Gursoy var egentligen öppet mål. "HAMMARBY ANKLAGAS FÖR FLYKTINGSMUGGLING" med kommentarer från byrådirektör Ola Nattstare vid Säpos utlänningsrotel (den snubben bara stiger i graderna). Spelare skulle givetvis inte bara smugglas in: "Vi har tydliga indikationer på att Hammarby forslat iväg flera individer till länder som Storbritannien, Norge, Island, Uruguay och Brasilien och åtminstone i enstaka fall tagit emot pengar i utbyte."

***

En annan vi skulle ha kunnat göra ganska enkelt hade varit "EXPRESSEN NY HUVUDSPONSOR I HAMMARBY". "Det är den perfekta klubben om man vill sälja lösnummer, det har vi väldig erfarenhet av." kunde marknadsdirektören kunnat säga.

Bröstplattan på tröjan skulle varit utformad som en löpsedel med EXTRA-platta, Expressens logga och rubriken

KRIS I
BAJEN
- IGENoch på shortsen skulle, med anledning av Expressens stora satsning på sin nya nätsajt, alla Hammarbyspelare springa runt med Mathias Lührs bildbyline i jätteformat.
"Vi håller på och arbetar på var på byxorna den ska placeras, vi funderar på att ha en omröstning på hemsidan", hade Rybrink kunnat få säga och lämnat fältet fritt för fantasin.

Men nä, vi sket i det, det är för känsligt läge just nu, solen skiner utav bara fan och i eftermiddag öppnar Söderstadion.

***

Officiella kör förstås på och vi tycker att skämtet är lite vulgärt men välfunnet, särskilt med tanke på alla rykten som gått om tröjornas och sponsorloggans "annorlunda" utformning...
Betydligt bättre än förra årets. För skador, det skämtar man inte om.

***

Tillbaka till allvaret. Det kommer alltså inte att bli några randiga (eller rutiga) matchtröjor på Söderstadion, men det finns en del att se fram emot, och frukta, ändå.

Vi gissar på följande startelva och med undantag av backlinjen (där åtminstone Dubbel-Gurra lär ta plats) och med reservation för nya skador lär vi nog få se något liknande i premiären:

Paulinho - Davies
Chanko - M Jensen - Eguren - Zengin
E Johansson - Traoré - Monteiro - D Johansson
Kingson


Bänk således: Hellström, J Jensen, Castro-Tello, Juliusson, Nhleko

Egentligen ser det inte så jävla pjåkigt ut, med tanke på att Petter och Sulan ska in också, förr eller senare, och Aubynn och Laitinen, och...
...nåväl. 15:00 gäller, vi ses där och då.

12 Comments:

De har ju humor på officiella! Hästens sängar?! Hähähä...

Vet du om de disableat kommentators funktionen för evigt?

4/01/2007 01:11:00 AM  

No se. På ett aprilskämt bör man definitivt ha den.

4/01/2007 01:32:00 AM  

Fast Traore verkar du få plocka bort ur startelvan nu..

4/01/2007 03:17:00 AM  

Dina skämt-förslag skulle ju ingen någonsin gå på, det är ju bara tafatta försök att vara roligt.
Meningen med såna aprilskämt är ju att en del ska haja till och undra om det verkligen är sant..

4/01/2007 09:19:00 AM  

Hur är det egentligen med den här EU-regeln? Får Thoni, Charlie Paulinho, Eguren och Kings(t)on ingå i truppen samtidigt?

4/01/2007 09:58:00 AM  

Paulinho har spelat i Sverige i tre år och räknas inte in i kvoten av icke-EU-spelare. Vet inte hur det ser ut med Toni (hur länge spelade han i Norge?) och Kingson (räknas Turkiet in i kvoten fastän det inte är med i EU?).

/Progression

4/01/2007 12:41:00 PM  

Nej, Toni, Eguren, Charlie och Kingson kan inte ingå i truppen samtidigt. Om man inte är EU-spelare och byter land så börjar man om från noll. Kan vi tänka oss att Toni sitter löst till under våren? Petter eller Juliusson lär alltså bli tredje alternativ i anfallet. Petter känns stabilare.

4/02/2007 10:35:00 AM  

Vill bara tillägga en liten sak. Laget som delar plasten med Hammarby i mitt hjärta har tagit sig till SM-final i puckey. MODO HOCKEY!!!!! :D Vi kan hedra de lite tycker jag.

4/02/2007 01:01:00 PM  

Hähähä... Nä, nä, sport på is stavas Bandy! ;-) Ähum, eh, än så länge...

4/02/2007 01:48:00 PM  

Svea Caroline

"Laget som delar plasten med Hammarby i mitt hjärta.."

Aldrig tidigare har ett stavfel passat bättre. ;-)

/Flugan på väggen

4/03/2007 02:51:00 AM  

HAHAHA, ja.. Ibland får till och med jag till det. Här uppe i norr har vi plasthjärtan :)

/ Plastic- Cärrow

4/03/2007 04:11:00 AM  

Betyder det här att den nya huvudsponsoren presenteras imorn tro?

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=30362

4/03/2007 10:12:00 AM  

:
:
:

BloggerHacks

<< Home